0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Campionul mondial Paul Georgescu înaintea plecării la CM din Franța a primit din partea Fundației Alexandrion un album de colecție despre bisericile din România.

Această lucrare izvorâtă din dragoste și recunoaștere a bogatei lumi ce sălășluiește în sufletul romanesc este sponsorizată de Alexandrion Group.

Campionatul Mondial de Înot in Ape Înghețate se desfășoară la Samoens (Franța) între 12 si 15 ianuarie.

România va deplasa un lot de 22 de sportivi, sub coordonarea primului campion mondial român la această disciplină sportivă: Paul Georgescu. Probele se țin într-o piscină de 25 de metri, amenajată într-un lac, iar apa nu trebuie sa depășească 5 grade.

Paul Georgescu a fost singurul reprezentant al României la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate din martie 2019de la Murmansk, Rusia. El a ieșit campion mondial în proba de 500 de metri și vicecampion mondial in cea de 1000 de metri, apa având 0 grade Celsius.

Apoi, România a obtinut 10 medalii la ultima ediție a CM, iar acum avem cel puțin același obiectiv. România merge în Franța cu un lot de 22 de sportivi, dintre care 5 fete.

Una dintre acestea este Teodora Stoica, fiica managerului FCSB, Mihai Stoica, iar singurul profesionist din lot este Andrei Enache (Steaua București).

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat