0 0
Read Time:3 Minute, 35 Second

Atunci când vrei să schimbi mașina, e important să ții cont de câteva lucruri și să cântărești bine fiecare opțiune pe care o ai la dispoziție. În acest articol vei descoperi care sunt cele mai importante amănunte pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a face o astfel de investiție pe termen lung. 

Stabilește tipul de mașină pe care o cauți

Pentru acest lucru trebuie să răspunzi la câteva întrebări legate de modelul dorit, mașină sport/de familie și alte criterii de acest gen. Odată stabilite aceste detalii, trebuie să faci o listă care să conțină toate nevoile la care trebuie să răspundă autoturismul respectiv: naveta, campare, transport, consum redus de carburant etc. După această fază urmează etapa de documentare în care trebuie să ceri sfaturile specialiștilor sau să citești cât mai multe recenzii și să ceri opinii legate de anumite modele care ți se par interesante. 

Obține bugetul necesar

Indiferent de forma de finanțare, este foarte important să te asiguri că dispui de banii necesari pentru a plăti mașina. Dacă e nevoie, folosește un calculator de leasing pentru a înțelege mai bine suma inițială de care ai nevoie, precum și avantajele de a lua o mașină prin leasing. De asemenea, poți obține un raport de credit pentru a-ți verifica scorul și pentru a ști ce rate poți negocia dacă optezi pentru un împrumut la cumpărarea mașinii. 

Stabilește dacă vei cumpăra o mașină nouă sau second-hand

Acest lucru este esențial atât în stabilirea bugetului, cât și pentru a ști exact ce așteptări să îți setezi în momentul în care cumperi o mașină. Așadar, printre primele lucruri la care ar trebui să te gândești se regăsește starea mașinii. În cazul în care optezi pentru o mașină nouă, e esențial să calculezi din timp bugetul și să vezi variantele de finanțare, deoarece investiția va fi semnificativ mai mare decât dacă iei o mașină uzată. 

Analizează opțiunile de împrumut

Nu este nicio problemă dacă nu dispui de toți banii pentru a achita integral mașina pe care dorești să o cumperi. Varianta de credit este una care, într-adevăr, depinde de anumite condiții, însă merită să o iei în calcul deoarece, de cele mai multe ori, ea presupune o sumă drept avans, iar apoi va trebui să achiți rate pentru o anumită perioadă de timp, suma fiind stabilită contractual. 

Avantajele unui leasing

Dacă decizi să iei o mașină prin leasing, te bucuri de o serie de avantaje, printre care se numără:

  • Plăți lunare mai mici.
  • Avans mic sau deloc.
  • Mașină de lux pentru mai puțini bani.
  • Mai mulți bani sunt disponibili pentru alte achiziții.
  • Taxe pe vânzări plătite pe durata contractului de închiriere.
  • Posibile beneficii fiscale – despre care te va informa contabilul dacă este cazul.

Astfel, poate fi o variantă avantajoasă cea de leasing. Cu ajutorul Mobile Cars vei putea să accesezi oferte variate, în așa fel încât să obții mașina dorită la un preț cât mai bun. De asemenea, Mobile Cars asigură consultanță în luarea deciziei, dar și verificarea mașinii second-hand. În acest mod ești sigur că faci o investiție bună, stabilești toate detaliile printr-un contract și nu vei avea nicio problemă. 

Achiziționarea unei mașini, indiferent că este vorba despre una nouă sau second-hand, nu este o decizie simplă. Pentru a fi sigur că nu greșești e important să iei în calcul factorii de mai sus și să fii atent la toate criteriile pe care le ai, în așa fel încât să cumperi un autoturism care să te ajute să îți îndeplinești nevoile. 

În cazul în care ai nevoie de sprijin, poți apela la o firmă precum Mobile Cars. Cu ajutorul acesteia vei reuși să identifici ce tip de mașină ți de potrivește, care sunt cele mai convenabile surse de finanțare, dar și cum poți accesa varianta de leasing. Așadar, odată ce ți-ai făcut o idee cu privire la ce nevoi vrei să îndeplinească viitoarea ta mașină, nu îți rămâne decât să setezi un buget și să apelezi la specialiști pentru a lua o hotărâre cât mai înțeleaptă, iar investiția să fie una care să îți aducă avantajele dorite pe termen lung. Indiferent că e vorba de o mașină de lux sau de una mai modestă, Mobile Cars are soluții pentru tine. 

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat