0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second

Vara calendaristica este la doar o aruncatura de bat distanta, ceea ce inseamna ca detinatorii de business-uri din industria HoReCa se pregatesc pentru „invazia” clientilor, fie ca vorbim despre turisti sau localnici infometati si insetati. Asa cum este de asteptat, bauturile reci se vor numara din nou printre cele mai cerute si apreciate de catre acestia, iar barmanii trebuie sa fie pregatiti sa le prepare rapid si in cele mai bune conditii. Prin urmare, ei au nevoie de masini de gheata performante, cu ajutorul carora sa se asigure ca nu raman niciodata fara materia prima pentru… racorire.

In oferta Fresco Expert, furnizor care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra, se regasesc numeroase modele de masini de gheata. Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare, productivitatea si, nu in ultimul rand, durabilitatea, fara necesitatea opririi activitatii pentru reparatii sau mentenanta. Ele functioneaza pe baza de aer sau apa si, pe langa „clasicele” cuburi, pot produce si fulgi sau gheata granulata, toate cu un aspect ireprosabil.

Fara alte introduceri, iata in continuare cateva tipuri de bauturi pentru care se impune folosirea unor masini de gheata, in sezonul estival:

1. Bauturi carbogazoase. Daca apa minerala sau plata, limonada si sucurile naturale se beau, de obicei, fara gheata, pentru a simti mai bine aroma acestora din urma, nu acelasi lucru se poate spune si despre bauturile carbogazoase. Un pahar de cola sau de apa tonica este completat in mod ideal de cateva cuburi, care potenteaza gustul si transforma totul intr-o experienta mult mai racoritoare, la propriu si la figurat;

2. Frappe-uri. Acestea pot fi considerate combinatia ideala, intrucat vorbim despre o cafea energizanta, insa adusa la temperatura ideala pentru consum pe perioada verii. La gradele Celsius cat mai putine din pahar, contribuie si o masina de gheata, care adauga „ingredientul” potrivit pentru o zi la piscina sau pe malul marii;

3. Cocktail-uri. Indiferent ca vorbim despre Cosmopolitan, Martini, Daiquiri, Mojito, Margarita sau Bloody Mary, cocktail-urile nu au acelasi farmec fara cuburi sau fulgi de gheata. In cazul lor, este vorba atat despre imbunatatirea gustului (si „mascarea” alcoolului), cat mai ales despre imbogatirea din punct de vedere vizual si cromatic a paharelor;

4. Mocktail-uri. La fel de apreciate sunt si mocktail-urile, adica bauturile de mai sus, insa fara alcool. Cea mai populara optiune din aceasta categorie este, fara indoiala, Pina Colada, care nu poate fi preparata fara putin ajutor din partea unei masini de gheata. Doar asa, se va ajunge la o textura si o temperatura pe placul tuturor celor care o comanda;

5. Anumite bauturi alcoolice. Nu in ultimul rand, unele bauturi alcoolice isi dezvaluie cu adevarat aromele doar atunci cand sunt servite „on the rocks”, adica folosind cuburi de gheata. Whiskey-ul este de departe cel mai bun exemplu in acest sens. Pe de alta parte, alte licori, cum ar fi berea, nu „interactioneaza” deloc bine cu gheata, care le dilueaza, insa acestea pot fi servite din pahare tinute la congelator.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat