0 0
Read Time:3 Minute, 17 Second

Care sunt investigațiile și intervențiile medicale de care poți beneficia la Arca Life? CLICK pentru mai multe informații!

Care sunt investigațiile și intervențiile medicale de care poți beneficia la Arca Life? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

În cadrul clinicii Arca Life lucrează medici specializați în cele mai noi tipuri de intervenții, folosind aparaturi moderne, de ultimă generație Aceștia oferă pacienților servicii medicale de înaltă calificare, pentru o categorie foarte largă de pacienți. Medicii adoptă o conduită remarcabilă și aplică tratamentele optime pentru a facilita recuperarea rapidă.

Clinica  Arca Life oferă soluții endoscopice ultra-performante, unice în România, pentru: fasceita plantară, sindromul de canal carpian și hernia de disc.

Endoscopia spinală a herniei de disc lombară sau cervicală se realizează cu maximă precizie aplicând tehnologia germană și obținând un timp de recuperare record. Endoscopia canalului carpian se efectuează cu aparatură americană de ultima oră, la fel ca și endoscopia fasciei plantare.

Artroscopia este procedura optimă pentru artroze, gonatroze, rupturi de menisc sau alte afecțiuni ortopedice.  Aceasta se realizează cu aparatură americană ultra-modernă de către chirurgi specializați în artroscopie.Aceste proceduri artroscopice de mare precizie se realizează la genunchi, umăr, șold și gleznă, iar timpul de recuperare este minim.

Artroscopia este cea mai utilizată pentru diagnosticarea atentă a afecțiunii, dar și pentru aplicarea tratamentului chirurgical. Medicii specializați fac două incizii mici prin care introduc o cameră numită artrostop și uneltele necesare pentru realizarea operației. Foarte multe persoane apelează la această soluție dat fiind faptul că prezintă nenumărate avantaje, cum ar fi risc minim de infecție și durată rapidă de vindecare.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt deosebit de benefice pentru pacienții care suferă de artroze de orice fel, însă gradul de eficiență cel mai ridicat se obține atunci când boala artrozică se află într-o stare mai incipientă. Sunt deseori folosite datorită degradării calității lichidului sinovial prezent în articulația bolnavă. Acest lucru se întâmplă atunci când scade masa moleculară a acidului hialuronic din articulația bolnavă.

Tratamentul cu acid hialuronic poate fi de scurtă sau lungă durată în funcție de starea bolii artrozice. Tratamentele prin injectare se fac în mod rapid, nu dau durere și nu necesită nici un fel de restricții.

Tratamentele ozonoterapeutice sau injecțiile cu ozon se realizează cu maximă precizie și ocupă un loc de top în preferințelor pacienților din țările dezvoltate cum ar fi America sau Germania. Astăzi, și românii optează tot mai mult pentru tratamentele moderne înțelegând efectele benefice ale injectării ozonului.

Terapia cu ozon este un tratament natural și nedureros, care a devenit în ultima vreme tot mai cunoscută pentru efectele de vindecare a diferitelor afecțiuni specifice medicinii ortopedice, generale sau estetice.

Clinica Arca Life oferă servicii complete, iar medicii specializați va pun la dispoziție toată experiență acumulată de-a lungul timpului, ceea ce denotă un grad înalt de profesionalism. Aici se folosesc doar aparaturi moderne care facilitează atât modul în care se desfășoară procedura chirurgicală, cât și procesul de recuperare. Medicii folosesc nenumărate aparaturi și tehnologii de ultimă generație, adaptate nevoilor specifice ale pacienților și le recomamdă: kinetoterapie, fizioterapie, remodelare corporală, investigații amănunțite și tratamente diverse.

În cadrul acestei clinici lucrează medici ortopedici experimentați. Directorul clinicii de ortopedie  Arca Life București este Dr. Jawad Latif Alqaissi, unul din cei mai apreciați chirurgi de la noi din țară. Acesta realizează consultații amănunțite online, precum și operații ortopedice cu un grad de complexitate ridicat.

În ceea ce privește procedura consultațiilor, pacienții sunt ascultați cu maximă atenție, iar la final li se pune un diagnostic și li se recomandă, la nevoie, să facă un set de analize sau RMN. După efectuarea plății, pacienții vor primi un email cu detalii despre trimiterea documentelor medicale și vor fi informați despre planul de tratament.

Prin urmare, merită din plin să îți îndrepți atenția către o clinică modernă, renumită pentru implementarea unui nivel tehnologic de ultimă generație, cu scopul de a veni în întrajutorarea pacienților.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat