0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

O seară pentru suflet, cu valențe culturale profunde, dar și o invitație la introspecție: Dr. Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group a susținut prin intermediul Grupului un eveniment cultural organizat de Excelența Sa, Ambasador (ret.) Adrian Zuckerman, la Teatrul de Operetă și Musical “Ion Dacian” din București, duminică, 30 octombrie.

“Am acceptat cu plăcere invitația domnului Ambasador de a mă implica în acest proiect. Toată lumea știe că Alexandrion Group a fost dintotdeauna alături de cultură, alături de artiști, indiferent de actul lor de expresie. Ca protector al moștenirii culturale a domnitorului Constantin Brâncoveanu, întotdeauna am apreciat și respectat cultura în toate formele sale. Este doar începutul și îi mulțumesc domnului Ambasador pentru acest parteneriat”, a spus Dr. Nawaf Salameh în cadrul evenimentului.

Seara a debutat cu musicalul “Next to Normal”, un spectacol premiat cu Premiul Pulitzer pentru Dramaturgie în 2010, prezentat în premieră pe scena Teatrului de Operetă și Musical “Ion Dacian” și a continuat cu un cocktail în foaierul teatrului, pe parcursul căruia oaspeții au savurat băuturile spirtoase și vinurile din portofoliul Alexandrion Group.

Carpathian Single Malt, primul whisky single malt produs integral în România, lansat de curând, i-a încântat pe cei prezenți cu aromele sale inedite.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat