0 0
Read Time:2 Minute, 25 Second

Știi momentul acela când vrei să fixezi o oglindă pe perete și n-ai vrea să dai găuri pe care să le regreți după? Sau atunci când ai vrea să nu se mai miște covorul și să stea fix? 

Există o soluție pentru situațiile astea: benzile adezive pentru fixare permanentă sau temporară. Ce sunt, cum sunt și cum te ajută vei afla în continuare. Am pregătit acest articol cu tot ceea ce trebuie să știi despre cum te pot ajuta benzile adezive. 

Ce sunt benzile pentru fixare permanentă sau temporară?

Exact cum le spune și numele, benzile pentru fixare sunt benzi adezive care te ajută să fixezi permanent sau temporar anumite lucruri pe podea sau perete. Și când spunem anumite lucruri, ne referim la covoare sau pardoseli din PVC pe podea, oglinzi pe pereți și chiar fixarea panourilor de izolație. 

Benzile sunt adezive, pentru montarea și lipirea temporară sau permanentă a materialelor de acasă sau din alte locații. Fixarea obiectelor nu a fost niciodată mai ușoară sau mai rapidă. 

Cum te pot ajuta benzile și de ce ai nevoie de ele?

Numeroase sarcini sunt mult mai rapide și mai ușor de îndeplinit datorită benzilor adezive pentru fixare permanentă sau temporară. Datorită lor poți uita de găurile inestetice pe care trebuia să le dai înainte pentru a fixa o oglindă pe perete. 

Când îți dorești să montezi permanent un material pe pardosea și folosești benzi dublu adezive te poți asigura că materialul va fi fixat și nu se va mai mișca de acolo.  Fie că este vorba despre material textil, spumă, pâslă, lână sau PVC, benzile pentru fixare te vor ajuta să duci proiectul la bun sfârșit.

De câte tipuri sunt benzile pentru fixare permanentă sau temporară?

Există trei tipuri de benzi adezive pentru fixare: 

  • Benzi pentru fixarea permanentă a materialelor pe pardoseli

Benzile pentru fixare permanentă sunt concepute pentru a oferi o lipire extra-puternică și sunt extrem de durabile. Benzile pot fi utilizate şi în cazul sistemelor de  de încălzire prin pardoseală şi chiar şi în camere cu umiditate ridicată. Ele sunt adecvate pentru toate carpetele şi pardoselile din PVC, precum şi pentru fixarea permanentă a diverselor materiale.

  • Benzi pentru fixarea temporară  a materialelor pe pardoseli

Benzile pentru fixarea pardoselilor sunt soluţia perfectă pentru montarea temporară a carpetelor, pardoselilor PVC, covoraşelor sau pâslelor. Proprietăţile aderente excelente asigură o fixare solidă şi sigură pe aproape orice suprafeţe. Ele pot fi înlăturate fără să lase reziduuri şi pot fi rupte uşor cu mâna. 

  • Benzi pentru fixare pe perete 

Benzile de fixare sunt fie filmice fie din spumă. Sunt concepute pentru montarea şi agăţarea obiectelor, cum ar fi oglinzile sau plintele. Cu ajutprul benzilor pentru fixarea pe perete poți aplica rapid, curat şi sigur. 

Datorită benzilor adezive pentru fixare permanentă sau temporară de la Tesa, cuiele, şuruburile şi colierele sunt de domeniul trecutului.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat