0 0
Read Time:3 Minute, 4 Second

Uneori in pietele publice ale marilor orase sunt adusi brazi inalti care sunt impodobiti. Seara ei reprezinta punctul de atractie, mai ales ca acolo se fac castane coapte, vin fiert, gogosi si popcorn.

Si vinul merge asa de bine cu popcorn sau cu castanele! Aerul de sarbatoare pluteste peste tot. E multa veselie, viata, se aud colinde, dar un brad falnic a fost taiat din padure sa fie adus in acel loc.

Romanii stiu sa petreaca si obisnuiesc sa impodobeasca un brad de Craciun in curtea casei sau a vilei si altul in casa.

Pe site-ul magazinului online brazi artificiali de pe BraziCraciun.net gaseste si pomul falnic depeste doi metri pe care sa il puna in curte, dar si bradul de 120 de centimetri sau de 80 de centimetri care sa fie impodobit in casa, iar oamenii sa poata trece lejer pe langa el.

BraziCraciun.net are in acest moment reduceri semnificative de pret de care ar putea sa profite toti romanii care isi doresc un brad foarte elegant sau doi brazi: unul pentru curte, altul pentru sufragerie. Toate modelele (multe dintre ele sunt unice) costa cu 30 % mai putin si sunt livrate prompt in cutii din carton rezistente.

Pe site-ul magazinului sunt brazi de culori diferite si de dimensiuni diferite, unii dintre ei fiind gata impodobiti. Asa este brad artificial cu fibra si stelute multicolore al carui joc de lumini este fascinant. Avand o inaltime de 120 de centimetri cu suport cu tot, acest model costa 461 de lei si nu mai este nevoie de globulete, de instalatie sau de ghirlande pentru el.

Bradul durabil poate fi montat in cel mult un sfert de ora, greutatea sa fiind putin mai mica de trei kilograme.

Brad Artificial de Craciun Bolzano 220 cm este acel model falnic care poate sta foarte bine in curtea casei, dar si intr-o sala de festivitati sau intr-o sufragerie imensa.

Cumparatorul poate urmari urmatoarele avantaje cand cumpara un brad din plastic peren:

-sa aiba suportul inclus sau sa fie in ghiveci. Este mult mai bine ca in acelasi pret sa fie inclus si suportul. La oras sunt greu de gasit scandurile sau fierul din care sa se faca suportul potrivit, de aceea este ideal ca bradul sa fie cumparat cu acest accesoriu important cu tot.

-sa aiba conuri frumoase si maronii sau sa fie decorat cu luminite, cu bilute rosii. Cand bradul este deja impodobil, sarcina gospodarului se simplifica mult.

-sa fie un model deosebit, chiar daca seamana cu brazii falnici din padurile alpine. Cumparatorul are libertatea de a alege un brad argintiu, un brad simplu, verde-negru, un brad cu aspect nins sau unul inghetat.

Un brad natural de peste 2 metri ar trebui sa fie manipulat de mai multi oameni si ar fi greu de bagat pe usa, dar unul artificial se monteaza si se demonteaza in acel loc si un om se poate ocupa singur de aducerea cutiilor in casa sau de scoaterea lor.

Nu exista nici cel mai mic risc ca un brad artificial sa raneasca pe cineva, dar bradul falnic manipulat gresit poate lovi, poate zgaria sau poate sparge lucruri cu crengile lui!

Brad Artificial Aspen 250 cm are varfurile argintii si merisoare argintii. Crengile lui par scaldate in boabe de roua.

Toata lumea se va mira de aspectul sau. Cele 850 de ramuri sunt bogate si au un aspect elegant datorita decoratiunilor argintii si albe.

O asemenea mandrete de brad artificial isi merita pretul, mai ales ca el va ramane la fel de frumos zeci de ani.

Brazi de lux, brazi regali, brazi care sunt adevarate bijuterii isi asteapta cuminti cumparatorii sa le inveseleasca inimile si casele.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat