0 0
Read Time:2 Minute, 50 Second

Servicii de dezinfecție și combatere a dăunătorilor

Serviciile de dezinfecție sunt esențiale în lupta împotriva mucegaiului și a dăunătorilor. Un serviciu profesionist de dezinfecție va folosi substanțe chimice pentru a vă curăța și a vă dezodoriza locuința, scăpând-o de bacteriile și germenii dăunători care pot fi periculoși pentru sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.

 Un serviciu profesionist de dezinsecție va ajuta la prevenirea pătrunderii dăunătorilor în locuința dvs. și la producerea de daune, menținând în același timp casa dvs. liberă de dăunători care pot fi purtători de boli. Aceste două servicii vă pot ajuta să vă protejați casa de bacterii, germeni și dăunători. De asemenea, ele pot ajuta la reducerea riscului de creștere a mucegaiului în casa dvs., care poate fi un pericol grav pentru sănătate.

Cauzele apariției mucegaiului în casă

Mucegaiul este cauzat de deteriorarea apei în casă. Există mai multe moduri în care apa poate pătrunde în interiorul pereților sau în alte zone ale locuinței dumneavoastră, ducând la apariția mucegaiului. Cele mai frecvente cauze ale mucegaiului includ:

– Probleme cu acoperișul sau jgheaburile: Dacă apa se adună în sau în jurul acoperișului sau jgheaburilor și nu se scurge departe de casă, aceasta se poate infiltra în pereții casei și poate provoca mucegai.

– Ventilație necorespunzătoare: Dacă există o problemă cu ventilația în interiorul casei dumneavoastră, cum ar fi gurile de aerisire care sunt înfundate sau care lipsesc, aerul viciat se va acumula în interiorul casei, cauzând acumularea de umiditate pe pereți, podele și alte suprafețe.

– Izolație uzată: Dacă izolația din interiorul pereților dvs. este uzată, aceasta nu poate absorbi apa, care se infiltrează în pereți și provoacă mucegai.

– Deschideri în pereți: Dacă există găuri în pereții exteriori, cum ar fi în subsolurile nefinisate sau în pereții nefinisați dintre exteriorul și interiorul unei case, apa poate pătrunde în pereți și poate provoca mucegai.

– Surse de apă în interiorul casei: Dacă aveți surse de apă, cum ar fi o țeavă care prezintă scurgeri sau o toaletă care nu este așezată corespunzător, apa se poate infiltra în pereții casei și poate provoca mucegai.

Semnele prezenței mucegaiului în casă

Mucegaiul se dezvoltă în locuri calde, umede și întunecate, așa că este important să fiți atenți la semnele de mucegai din casa dumneavoastră. Dacă observați oricare dintre următoarele semne, este probabil să aveți mucegai în casă.

– Schimbarea culorii sau a texturii vopselei pereților sau a tavanului: Este posibil să observați pete de culoare sau modificări de textură pe pereții sau plafoanele care au fost vopsite recent. Dacă vopseaua se exfoliază, se crapă sau se ciobește, ar putea fi un semn de creștere a mucegaiului sub vopsea.

– Decolorare maro sau neagră pe pereți sau tavane: Dacă vopseaua este decolorată, este posibil să existe mucegai sub ea.

– Miros de mucegai: Dacă locuința dvs. are un miros de mucegai, acesta ar putea fi rezultatul mucegaiului.

– Pereți sau tavane umede sau pătate de apă: Dacă pereții sau tavanele par umede, este probabil să existe mucegai sub ele.

– Creștere înnegrită sau pufoasă pe pereți sau tavane: Dacă observați creșteri negre sau pufoase pe pereți sau tavane, este probabil să existe mucegai sub ele.

Vrei sa scapi de mucegai în casă sau în sediul firmei tale? Alege Compania DDD, o firma autorizata în servicii de dezinfecție, dezinsecție si deratizare care respectă toate cerințele legale și are oferte de preț avantajoase.  Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

[email protected]

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat