0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Dacă se întâmplă să fiți unul dintre acei entuziaști care doresc să facă o carieră în domeniul medical, pregătiți-vă bine pentru procesul de selecție. Pentru a selecta candidatul potrivit, fiecare solicitant este atent analizat.

întrebarea poate fi pusă în diferite moduri:

De ce vrei să devii asistentă?

De ce ați ales o carieră în profesia de medic?

Cine ești și cine te inspiră?

Care sunt interesele dumneavoastră profesionale pe termen lung?

Niciodată nu poți fi cu adevărat sigur că o meserie ți se potrivește, dar măcar nu trebuie să pierzi foarte mulți bani sau timp ca să-ți dai seama. Până una alta poți face voluntariat la un spital, o clinică sau la Crucea Roșie, ca să-ți dai seama dacă lucrul cu oamenii este pentru tine și apoi poți aplica la o postliceală.

În învățământul postliceal se pot înscrie absolvenții de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat, admiterea realizându-se în conformitate cu criteriile generale stabilite de Ministerul Educației.

Învățământul postliceal se realizează prin școala postliceală și școala de maiștri. Atât școala postliceală, cât și școala de maiștri reprezintă rute specializate de pregătire, cu o durată de 1-3 ani, în funcție de complexitatea calificării.

Înscrie-te acum la Şcoala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești

Şcoala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești oferă doua calificări profesionale cu acreditare ARACIP:

– Asistent Medical Generalist;

– Asistent Medical de Farmacie;

Oriunde dorești să lucrezi, o carieră de asistent medical ar putea fi modalitatea perfectă de a avea un loc de muncă stabil în industria medicală fără a fi nevoie să urmați mulți ani de studii.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat