0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

Doctorem International Company, o companie turcă internațională fondată oficial în decembrie 2020, aduce pe piață o nouă generație de plasturi transdermici cu tehnologie avansată, dezvoltați sub îndrumarea Dr. Veysel Taner Budak, medic, specialist în R&D pe sisteme terapeutice transdermice și unul dintre cei trei fondatori ai companiei.

Noul produs Aura Mina, parte a gamei de plasturi transdermici Doctorem, reprezintă o “mină de aur” pentru piele, o inovație spectaculară în domeniul îngrijirii pielii. Acesta utilizează tehnologia transdermică pentru a livra neinvaziv substanțe active direct în corp, oferind multiple beneficii pentru sănătatea și frumusețea pielii.

Principalele caracteristici ale noului produs includ:

Transepidermal Pathway: Folosind multiple căi transepidermice, plasturii Doctorem permit absorbția eficientă a substanțelor active, contribuind la regenerarea pielii și menținerea elasticității acesteia.

Colagen și Acid Hialuronic: În lupta împotriva îmbătrânirii pielii, plasturii Doctorem conțin ingrediente precum colagen, acid hialuronic, vitamina C și E, stimulând producția naturală de colagen și asigurând hidratarea pielii.

Tehnologia Microneedle Patch: Această tehnologie inovatoare utilizează microace pentru a permite penetrația eficientă a substanțelor active în straturile mai adânci ale pielii, maximizând beneficiile și eficiența produsului.

Soluable Needles: Datorită conținutului de acid hialuronic, colagen, polipeptide, vitamina E și vitamina C, plasturii Aura Mina Doctorem îmbunătățesc vitalitatea și hidratarea pielii, reducând ridurile și stimulând producția naturală de colagen și acid hialuronic.

Despre Dr. Veysel Taner Budak:

Dr. Veysel Taner Budak, născut în 1980, este absolvent al Universității Fırat din 2005, cu specializare în medicină. Este specialist în Mesoterapie și are studii de cercetare și dezvoltare în dermocosmetică.

Dr. Veysel Taner Budak, un medic dedicat cu o viziune holistică asupra sănătății, este recunoscut pe plan internațional pentru contribuțiile sale în domeniul nutriției sănătoase și al suplimentelor alimentare. Este principalul fondator al companiei Doctorem International, companie dedicată introducerii tehnologiei transdermice la nivel mondial, care susține o abordare holistică pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească semnificativ viețile.

Eveniment “Tehnologie Transdermică și Inovație în Medicină”

Doctorem International Company vă invită cu bucurie să participați la evenimentul extraordinar de lansare, programat pentru data de 4 februarie 2024, între orele 11.00 și 17.00, la Institutul de Statistică București, sala Amfiteatru. Evenimentul, intitulat „Prezentarea Tehnologiei Transdermice și Inovație în Medicină,” va oferi oportunitatea de a descoperi în detaliu tehnologia revoluționară a plasturilor transdermici Doctorem.

Avem onoarea să vă anunțăm că Dr. Veysel Taner Budak, inventatorul plasturilor Doctorem și specialist în Mesoterapie, va fi prezent la eveniment, oferindu-vă ocazia de a afla mai multe despre inovațiile aduse în îngrijirea pielii. De asemenea, distinsul anestezist Giuseppe Motone va fi alături de noi ca speaker, aducând perspectiva sa unică asupra tehnologiei transdermice.

Evenimentul va fi prezentat de către Dinu Maxer, iar intrarea este liberă pentru toți participanții. Vă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați acestei experiențe unice, unde veți avea oportunitatea de a dialoga cu iluștrii medici, de a pune întrebări și de a explora în profunzime beneficiile tehnologiei transdermice.

Pe lângă prezentări captivante, evenimentul va include premii, surprize, tombole, și multe alte momente pline de inspirație. Fiți parte din această zi remarcabilă, dedicată inovației în medicină și îngrijirii pielii. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să împărtășim împreună această călătorie în universul Doctorem.

Mai multe informații pe www.organicbeauty.ro sau la 0760442737.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat