0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

Grija părinților, a bunicilor, a nașilor și a prietenilor față de cei mici, nu se poate măsura în cuvinte. De asta s-a lansat magazinul drool.ro, un business menit să le sprijine nevoile și să îndeplinească dorințele oamenilor de pretutindeni. În acest univers oricine poate găsi o mulțime de produse și accesorii utile ce pot fi utilizate atât pe perioada sarcinii, dar și ulterior, începând cu prima zi din viața bebelușului. 

Fie că ești în căutare de produse care să aducă mai mult confort unui nou născut sau a unei proaspete mămici, fie că vrei să oferi un cadou minunat din toate punctele de vedere, la Drool există soluții avantajoase pentru oricine. 

Descoperă cele mai prețioase secrete de îngrijire a bebelușului cu Drool și Agnotis

Piele sensibilă care se înroșește repede, iritații, într-un cuvânt – hipersensibilitate? Drool îți oferă acces la brandul grecesc Agnotis care este axat pe combaterea principalelor probleme pe care le au bebelușii și copiii, dar care pot fi folosite cu succes și de către părinții care preîntâmpină diferite sensibilități similare. 

Formulele detergenților pentru țesături și vase, a șervețelelor umede, a scutecelor și al celorlalte produse cosmetice sunt atent gândite, lipsite de coloranți, parabeni sau SLES care ar putea în orice moment să destabilizeze echilibrul barierei cutanate. Prin urmare, produsele Agnotis destinate igienei corporale vor impresiona prin acțiunea calmantă a extractelor de origine naturală, acestea fiind testate dermatologic. 

Totodată, la fel de blânzi și eficienți sunt și detergenții pentru haine și vase, lipsiți de înălbitori sau agenți cu potențial toxic, toate articolele și ustensilele cu care vor avea contact copiii fiind impecabile la final, plăcute la atingere (în cazul țesăturilor).

Prima băiță devine o adevărată plăcere cu BabyJem

Una dintre principalele temeri ale părinților în momentul în care ajung acasă este modul în care își vor gestiona copiii la fiecare pas, îmbrăcatul, băița și tot ceea ce ține de buna îngrijire. În rândul celor care au devenit părinți pentru prima dată, toate aceste lucruri sunt o adevărată provocare, mai cu seamă când vine vorba de îmbăierea copilul care se efectuează de regulă în fiecare zi. 

Pentru a duce fără griji acest proces la final îți vine în ajutor brandul BabyJem cu seturile de baie și produsele individuale care conțin cădiță de baie, burete, găletușă și altele, care-ți permit să personalizezi pe deplin ritualul de îngrijire. Apoi, îi poți oferi un somn dulce folosind o pernă anti-răsucire și o păturică din muselină care să-i ofere un confort desăvârșit și o poziție corectă în timpul somnului. 

Pe lângă acestea, la drool.ro mai găsești și cuiburi babynest, reductoare copii pentru toaletă, huse și protecții pentru scaunul auto, accesorii pentru cărucior, protecții diverse pentru electrocasnice sau patul bebelușului etc. toate sub emblema BabyJem

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat