0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

https://youtube.com/watch?v=wW_tlTzjCZI%3Fenablejsapi%3D1%26autoplay%3D0%26cc_load_policy%3D0%26iv_load_policy%3D1%26loop%3D0%26modestbranding%3D0%26fs%3D1%26playsinline%3D0%26controls%3D1%26color%3Dred%26cc_lang_pref%3D%26rel%3D1%26autohide%3D2%26theme%3Ddark%26

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat pe Laurențiu Ciornei, președintele Alianță Pentru Pădure.

Moderatorul Romeo Chiriac a discutat împreună cu Laurențiu despre primul manual, ghid de management al spațiilor verzi din București.

Și despre cum se încearcă învățarea autorităților cum să întrețină spațiile verzi din orașe.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Hotelul Ambasador din București, Laurențiu Ciornei, președintele asociației Alianță Pentru Pădure, a oferit detalii despre acest proiect. Care, iată, așază, sau cel puțin urmează să așeze, Capitala României pe un loc mai aproape de lumea civilizată. 

Ghidul Verde este un produs al asociației Alianță Pentru Pădure, în prezent-poate cea mai dinamică asociație neguvernamentală din zona mediului. Ca exemplu: în doar doi ani de la înființare a reușit, împreună cu voluntarii săi, să împădurească aproape 20 de hectare.

Vorbind despre voluntarii asociației Alianță Pentru Pădure trebuie să spunem că printre aceștia se află mulți actuali și foști sportivi: campioni olimpici, mondiali, europeni, precum jurnaliști, membri ai Clubului Media Business.

Paula Munteanu, Doctor în Economie, a prezentat care a fost experiența cu cei din Primăria Capitalei în timpul acestui proiect.

Iar terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat Rubrica Alegeri Potrivite. Alte amănunte: pe www. aliantapentrupadure.ro, secțiunea Ghidul Verde.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat