Eko Group
0 0
Read Time:6 Minute, 19 Second

Astăzi, în primul episod al seriei noastre de interviuri, avem plăcerea de a discuta cu Iulia S., proprietara unei grădinițe private de succes, care a experimentat o creștere impresionantă a afacerii sale datorită colaborării cu Eko Group. Într-o piață competitivă, unde fiecare avantaj contează, Iulia ne va împărtăși cum serviciile inovatoare ale Eko Group au contribuit la o creștere de peste 50% a cifrei de afaceri în mai puțin de două luni. Vom explora strategiile și tehnicile aplicate, precum și impactul lor asupra afacerii sale. Acest interviu este o sursă de inspirație pentru antreprenorii care caută să-și dezvolte afacerile și să atingă noi culmi ale succesului.

Jurnalist: Bună ziua, Iulia, și mulțumim că ne-ai acordat acest interviu. Ne poți spune mai multe despre colaborarea ta cu Eko Group și cum a contribuit aceasta la succesul grădiniței tale?

Iulia S.: Bineînțeles! Colaborarea cu Eko Group a fost un punct de cotitură pentru afacerea mea. Am început prin a le solicita să publice și să redacteze peste 50 de advertoriale de presă online, cu costuri variind de la 2000 la 10.000 de lei. Acestea au fost redactate și publicate în maxim 48 de ore și, în doar 7 zile, au ajuns pe primele trei pagini din Google. Acest lucru a avut un impact semnificativ asupra vizibilității noastre online.

Jurnalist: Cum au contribuit aceste advertoriale la creșterea afacerii tale?

Iulia S.: Advertorialele au crescut semnificativ traficul pe site-ul nostru și au îmbunătățit SEO-ul. Mai mult, Eko Group a automatizat aceste advertoriale pe rețelele de socializare, inclusiv Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn. Au creat 450 de postări pe lună pentru fiecare rețea, totalizând 1800 de postări automate lunar. Această strategie a dus la o indexare mai bună și la o vizibilitate crescută a linkurilor din presă.

Jurnalist: Ai menționat și despre aplicatia Eko Group pentru aducerea de lead-uri calificate. Cum a funcționat aceasta pentru tine?

Iulia S.: Aplicația lor de pe LinkedIn a fost o revelație. Cu ajutorul inteligenței artificiale, am obținut rezultate cu 60% mai bune decât metodele clasice, în mai puțin de o săptămână. Eko Group a adus clienți potențiali calificați, iar echipa mea de vânzări s-a ocupat de restul. A fost un proces eficient și foarte productiv.

Jurnalist: Ai menționat și despre creșterea brand awareness-ului. Cum a contribuit Eko Group la acest aspect?

Iulia S.: Ei au implementat o strategie inovatoare, montând steaguri pe stâlpii de iluminat din București și Ilfov. Am început cu 25 de steaguri în zone diferite și acum avem 220 de steaguri în toate sectoarele din București. Această vizibilitate ne-a adus o recunoaștere extraordinară.

Jurnalist: Ce alte metode de promovare ați folosit?

Iulia S.: povestește cu entuziasm despre experiența sa unică cu rețeaua digitală DOOH (Digital Out of Home) a Eko Group, subliniind impactul semnificativ pe care l-a avut această strategie de promovare asupra afacerii sale. Beneficiind de un discount generos de 50%,  a avut oportunitatea de a-și promova afacerea în peste 110 locații super premium, parte din rețeaua DOOH indoor a Eko Group.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, am putut să-mi prezint ofertele, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis afacerii mele să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestei campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre afacerea mea prin intermediul ecranelor DOOH.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing a afacerii mele. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, Iulia a putut să-și prezinte serviciile, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis gradinitei să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestor campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre gradinita prin intermediul ecranelor DOOH. De asemenea, a remarcat o creștere a interesului pentru evenimentele organizate de gradinita, precum și o creștere a cererilor.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing al gradinitei Iuliei. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

Jurnalist: Cum a influențat toate aceste servicii afacerea ta în termeni de cifră de afaceri și brand awareness?

Iulia S.: În doar două luni, brand awareness-ul nostru a crescut cu peste 500%. Am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți, furnizori și parteneriate solide. De asemenea, am devenit mai vizibili pentru investitori și instituții financiare, ceea ce ne-a facilitat accesul la linii de credit și împrumuturi.

Jurnalist: Care a fost momentul decisiv în colaborarea ta cu Eko Group?

Iulia S.: În primele 30 de minute ale întâlnirii cu ei, am înțeles valoarea extraordinară a serviciilor lor. Am semnat contractul în mai puțin de două zile și, în următoarea lună, am obținut o linie de credit de 100.000 de euro de la o bancă renumită, în mare parte datorită vizibilității crescute pe care Eko Group ne-a oferit-o.

Jurnalist: În încheiere, ce sfat ai pentru alte afaceri care caută să-și crească vizibilitatea și succesul?

Iulia S.: Recomand cu căldură colaborarea cu Eko Group. Experiența mea a fost una transformațională. Serviciile lor sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărei afaceri și oferă rezultate concrete și rapide. Dacă doriți să vă creșteți afacerea, să vă îmbunătățiți vizibilitatea și să atrageți noi clienți, Eko Group este partenerul ideal. Nu ezitați să investiți în serviciile lor; rezultatele vorbesc de la sine.

Jurnalist: Mulțumim, Iulia, pentru timpul acordat și pentru împărtășirea experienței tale valoroase. Succes în continuare!

Iulia S.: Mulțumesc și eu pentru oportunitate. Sper ca experiența mea să inspire și să ajute și alte afaceri să atingă noi culmi ale succesului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Episodul 1 ❤️ Creșterea Afacerii cu Eko Group: Interviu cu Iulia S., proprietara unei grădinițe private, despre colaborarea cu Eko Group

Comments are closed.