0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Pudra de volum este un produs ideal de stilizare a părului atunci când vrei să îi oferi textură și volum fără să îl încarci sau să îl supui la căldură. Desigur, înainte să o aplici pe păr este ideal să te informezi despre aceasta, să știi cum se aplică, în ce cantitate, ce trebuie să aibă în componență pentru a nu-ți afecta părul și care este cea mai potrivită pentru tine, toate acestea fiind posibile prin încercarea câtor mai multe tipuri până îl vei găsi pe cel adecvat ție. Pe parcursul acestui articol vom descoperii împreună, informații despre pudra de volum, ce trebuie să conțină o pudră de volum de calitate și cum să alegi o pudră potrivită tipului tău de păr.

Pudra de volum este un produs folosit pentru stilizarea părului care a căpătat popularitate datorită capacității sale de a oferi volum și textură părului fără a-l îngreuna. Textura fină pe care o are aceasta, beneficiul de absorbție a uleiului secretat de scalp, ridicarea de la rădăcini oferind volum părului și flexibilitatea în styling  reprezintă de asemenea, aspecte importante de care poți avea parte dacă alegi să folosești o pudră de volum.

 O pudră volum de calitate trebuie să conțină ingrediente care sa nu fie nocive părului tău și care să-i ofere volumul și textura dorită. Iată câteva dintre aceste ingrediente pe care pudra ta de volum trebuie obligatoriu sa le conțină:

Siliciu sau silica- oferă textură și aderență;

Vitamine și proteine- hrănesc și întăresc firul de păr;

Agente absorbante- absorb excesul de ulei de la rădăcini;

Lipide sau uleiuri naturale- oferă hidratare și evită uscarea excesivă a părului;

Miros plăcut- parfum subtil sau neutru pentru o experiență plăcută de utilizare.

Pentru a alege o pudră de volum potrivită tipului tău de păr este recomandat să te informezi foarte bine înainte, să citești cât mai multe recomandări de la persoane cu un tip de păr similar cu al tău sau să încerci de una singură cât mai multe produse până îl vei descoperi pe cel potrivit pentru tine. Tipul de păr joacă un rol extrem de important în materie de alegere a unei pudre de volum, de exemplu: pentru un păr fin este recomandată o pudră ușoară pentru a evita încărcarea părului; pentru părul gros, poți opta pentru o pudră mai puternică care să ofere susținere suplimentară.

Acestea fiind spuse, pudra de volum este o alegere perfectă pentru a oferi părului tău textură și volum în viața de zi cu zi sau în momentul în care trebuie să participi la un eveniment important și vrei ca părul tău să atragă toate privirile. Nu ezita să te informezi permanent despre ce ingrediente ar trebui să conțină pudra de volum pe care o alegi, despre coafurile pe care le poți realiza cu aceasta și cel mai important despre care este cea mai buna pudră de volum pentru tipul tău de păr, mai multe produse pe: https://barber-store.ro/pudra-volum

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
succes grup