0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Se intampla sa ne mutam intr-o noua chirie, ori sa ne achizitionam un nou apartament, iar in momentele respective trebuie sa ne mutam cu toate bagajele, obiectele si electrocasnicele.

E destul de greu sa faci acest lucru si de multe ori foarte lume greseste cand isi schimba domiciliul.

De ce? Pentru ca nu stiu la cine sa apeleze si cum. Foarte multe persoane evita sa contacteze o firma de mutari mobila din orasul lor, apeland in schimb la persoane fizice de pe internet care au o duba de transport.

Recent am discutat cu un director de la o firma de mutari mobila, si am aflat destule detalii despre o mutare si cate greseli se fac cand nu apelezi la una.

“In primul rand cand vine vorba de o mutare multi aleg calea care li se pare lor usoara, isi ambaleaza lucrurile, electrocasnicele si suna la un dorel, ca altfel nu ii pot spune, de pe olx care transporta lucruri ocazional, si de multe ori se intampla ca transportul sa ajunga cu obiecte sparte, pierdute, sau mai stiu eu ce. Am avut recent o mutare, nu la persoana fizica ci la o firma care se ocupa cu comercializarea de telefoane, iar directorul de acolo imi spune ca el a mai mutat odata insa a apelat la un om de pe OLX care l-a ajutat cu transportul, transport care s-a finalizat prin lipsa a catorva dintre cele mai bune telefoane de pe piata si bineinteles fara factura. De ce? Ca nu a stiut. De aceea consider ca e foarte bine sa fii informat cu privire la aceste lucruri, pentru ca altfel e posibil sa fii tras in plasa si sa ajungi sa platesti cat nu face. O mutare la noi e simpla, venim, iti luam lucrurile dupa ce facem un contract, le asiguram si le reasamblam in locatia ta fara sa misti nici un deget” – Alexandru, director MASTERMOVE SRL

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat