0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Legislația în vigoare cere ca pentru obținerea permisului de conducere candidații să fie testați din punct de vedere medical. Aceste prevederi au rolul de a reduce cât mai mult evenimentele nefaste din trafic, solicitanții cu afecțiuni fizice sau psihice grave fiind respinși la examenele de specialitate. Decizia de a fi sau nu apt pentru a conduce pe drumurile publice aparține cadrelor sanitare competente din cadrul unei clinici acreditate în fișa medicală pentru permis auto. În urma rezultatelor investigațiilor efectuate se eliberează documentul care atestă capacitatea de a conduce.

Dacă ai nevoie de acest act esențial în dosarul de aplicant pentru permisul auto, va trebui să te programezi pentru consultațiile necesare, oferite de instituțiile sanitare autorizate. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească o astfel de unitate medico-sanitară, pentru a nu avea parte de experiențe nedorite!

clinici acreditate fisa medicala permis auto

Clinica deține autorizație în specialitățile pentru care oferă consultații

Echipa unei clinici acreditate fisa medicala permis auto oferă consultații pentru specialitățile în care deține certificări profesionale. În cazul de față, este obligatorie autorizarea în domenii precum: oftalmologie, ORL, ortopedie, medicină internă, neurologie, psihiatrie și pneumologie. Acreditarea atestă că efectuarea tuturor examinărilor medicale va fi făcută cu maximum de eficiență, respectând normele deontologice și legislative. Orice clinică din acest domeniu trebuie să fie autorizată și de către Direcția de Sănătate Publică și Poliția Rutieră.

Echipă medicală competentă

Rolul unui colectiv bine pregătit profesional este deosebit de important în evaluarea corectă a celor care solicită servicii medicale specializate. Un personal amabil care își întâmpină pacienții cu atenție și empatie este rapid apreciat, nivelul de implicare contribuind la propulsarea unei clinici acreditate în fișa medicală pentru permis auto în topul celor mai respectate unități sanitare.

Prezența concomitentă a medicilor pentru toate cele 6 specialități cuprinse în certificatul medical, grija față de pacient, organizarea ireproșabilă și onorarea programărilor la timp sunt atuuri inegalabile în acest sector de activitate.

Asigură servicii medicale la un standard înalt

Orice cetățean își dorește și are dreptul să beneficieze de servicii de calitate! Managementul fructuos al unei clinici reiese și din satisfacția pacienților, așadar interesul de a furniza servicii la un standard elevat este mare. Rapiditatea cu care se desfășoară etapele programate, respectarea orelor stabilite pentru fiecare pacient în parte, fluiditatea completării și încheierii tuturor documentelor antemergatoare și finale necesare sunt factori care determină direct competențele și atributele unei clinici.

Fișa auto este eliberată în mai puțin de 60 de minute

O veste excelentă pentru solicitanții fișei auto este că, în prezent, procedurile nu mai reprezintă o corvoadă, documentul fiind eliberat în maximum 1 oră. Examinările medicale necesare se efectuează în cadrul aceleiași clinici, specialitățile fiind cumulate. Se evită în acest fel deplasările multiple, învoirile repetate de la serviciu, reorganizarea agendei personale și cheltuielile inutile. 

În cadrul unei clinici acreditate în fișa medicală pentru permis auto se efectuează toate investigațiile necesare obținerii, preschimbării sau redobândirii permisului de conducere. La data programată, vino la clinică și starea ta de sănătate va fi evaluată prin prisma celor 6 specialități medicale obligatorii, precum: oftalmologie, ORL, ortopedie, medicină internă, neurologie și psihiatrie. În cazul în care faci parte din grupa a II-a de conducători auto, ai autovehiculelor din categoriile C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 și D1E, vei susține și controlul pneumologic, pentru identificarea riscului de apnee în somn.

Optează pentru serviciile unei clinici acreditate fișa medicală permis auto și scapă de stresul aglomerației, amânărilor și situațiilor tensionate!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat