0 0
Read Time:2 Minute, 38 Second
Roca Shoes

Adaptarea la modă ne face să ne „torturăm” picioarele, inclusiv purtând tocuri înalte, în care picioarele nu se simt bine. De aceea îngrijirea picioarelor este considerată o investiție de viitor. Trebuie amintit că bolile picioarelor au legătură cu sănătatea noastră, în special la nivelul coloanei vertebrale. Pentru a evita acest lucru, învață cum să alegi încălțămintea potrivită și confortabilă. Cea mai importantă regulă este că pantofii ar trebui să fie selectați în conformitate cu utilizarea.

Învață cele patru reguli principale când alegi pantofi damă cu tocuri

Cumpărați întotdeauna pantofi cu toc după-amiaza sau seara. Pe măsură ce ziua trece, forma picioarelor noastre se schimbă. Din oră în oră, picioarele noastre se schimbă de la înguste și odihnite la mai plate și mai late. Alegând pantofi damă potriviți după-amiaza sau seara, se va putea alege mărimea potrivită, pentru un picior obosit de la mers toată ziua.

Oferiți suport adecvat pentru călcâi. Când cumpărați pantofi, acordați o atenție deosebită călcâiului. Observați dacă la mers piciorul se sprijină liber pe călcâi, pe partea plată a pantofului. Scimbarea bruscă a nivelului face ca piciorul să alunece în jos continuu și degetele să se contracte. Încălțămintea confortabilă trebuie să aibă o talpă suficient de flexibilă. Imobilizarea piciorului face ca acesta să-și piardă proprietățile, așa că începem să mergem cu genunchii flexați.

Lasă puțină lărgime. Când încercați un pantof, fiți atente dacă piciorul va avea suficientă libertate pentru a-i permite să se miște corect, adică să se îndoaie în zona articulațiilor. Când probați pantofi damă, acordați o atenție deosebită dimensiunilor, pentru a vă asigura că degetele de la picioare se pot mișca liber și că există spațiu pentru mișcare în interiorul pantofului. Nu cumpăra pantofi care te strâng, pornind de la ideea că se vor lărgi. Atunci când alegi pantofi cu platformă, preferă-i pe cei cu vârful ușor rotunjit în sus. Această facilitate va permite articulațiilor să se miște liber, iar mersul va fi mai sigur și mai lejer. Cauti pantofi dama ii gasesti pe Emag.

Calitatea contează. Verificați informațiile de pe pantofi și alegeți doar produsele din materiale naturale, lucrate cu atenție. O astfel de alegere va permite pantofilor să se adapteze la forma piciorului în timp. Trebuie amintit că este mai bine să ai mai puțini pantofi damă, comozi și de înaltă calitate, decât să ai un dulap plin cu pantofi incomozi, a căror manoperă lasă de dorit.

Ortopezii subliniază în unanimitate că cel mai important aspect la achiziționarea încălțămintei este alegerea mărimii potrivite. Este la fel de important să existe spațiu liber în interiorul pantofului pentru ca aerul să intre, recomandat  5 mm. Atunci când cumpărăm pantofi in functie de sezon, ar trebui să investim și în branțuri de calitate, care va ajuta la o poziționare corec a  picioarelor în încălțăminte.

Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că tipul de pantofi din piele este cel mai sănătos pentru picioare. Acestea permit aerului să treacă, astfel încât picioarele să nu se supraîncălzească. Și deși pantofii din piele vor costa mult mai mult decât omologii lor din alte materiale, trebuie amintit că acesti pantofi vor rezista mai mult in timp!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat