0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Liderul mondial pe piața de accesorii de călătorie a intrat recent și pe piața din România. Astfel, românii care adoră vacanțele își pot achiziționa cele mai ingenioase accesorii de călătorie chiar din țara natală. Travel Blue Group a fost înființat la Londra în 1987, iar în acest moment este prezent pe cinci continente, în 111 țări.

Începutul acestui an vine cu vești bune pentru iubitorii de călătorie. Cele mai cunoscute accesorii de călătorie la nivel mondial se pot cumpăra acum și din România. Produsele sunt disponibile în catalogul “Shop on Board” distribuit de Uplift Aviation în zborurile companiei Tarom.

“Ne-am dorit tare mult să pătrundem pe piața din România deoarece românii sunt mari iubitori de călătorii. Extinderea în România face parte din strategia noastră de dezvoltare în Europa. Venim în întâmpinarea publicului nostru cu o paletă diversificată de accesorii de călătorie. Experiența grupului de 36 ani se reflectă în calitatea produselor. La Travel Blue, consumatorul găsește absolut tot ce are nevoie atunci când trebuie să plece într-o călătorie”, a spus Ioana Diaconescu, Country Manager România, Travel Blue Group”.

Travel Blue Group este prezent  în peste 10.000 locații din întreaga lume. La momentul actual dispune de 8 filiale și 10 depozite aflate pe 5 continente, iar cel mai apropiat depozit de România este în Germania.

Reprezentatul oficial în România spune că un parteneriat cu Travel Blue ajută la creșterea cifrei de afaceri și evident a profitului ambelor părți în cel mai simplu și echitabil mod.  “Partenerii noștri au avut cu până la 50% mai multe încasări în baza parteneriatului cu Travel Blue, iar pe baza cifrelor primite de la colegii din alte țări, pot spune că partenerii noștri au obținut și cel mai mare profit pe metru pătrat în urma colaborării cu Travel Blue Group”.

La momentul actual, Travel Blue Group are în portofoliu 3 branduri: Travel blue ( brand destinat accesoriilor de călătorie), Lexingham ( brand destinat accesoriilor mobile) și Anomeo ( brand destinat sănătății și confortului). Toate produsele sunt aranjate în propriile standuri și vin însoțite de garanție worldwide pentru 24 de luni . Toate accesoriile mobile din gama Lexingham și Travel Blue dețin certificare Apple MFi (MFi certification stands for Made for iPhone/iPod/iPad).

Travel Blue Group este prezent în 160 de aeroporturi din întreaga lume și lucrează cu cei mai mari retaileri globali duty free: Dufry, Lotte Duty Free, DFS Group, The Shilla Duty Free, Gebr Heinemann, King Power International Group (Thailanda), Dubai Duty Free, Ever Rich Group, Sunrise Duty Free.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat