0 0
Read Time:3 Minute, 22 Second

Cris Smile este o clinică stomatologică renumită din sectorul 5, Bucuresti. Aceasta oferă o gamă largă de servicii, de la îngrijiri stomatologice generale până la tratamente specializate, cum ar fi implanturile dentare. Clinica este condusă de o echipă de stomatologi cu înaltă calificare și experiență, care oferă îngrijire personalizată și profesională fiecărui pacient.

La Cris Smile – Stomatologie sector 5, confortul și satisfacția pacientului sunt prioritare. Clinica utilizează cele mai noi tehnologii și tehnici pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru toți pacienții săi.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt suruburi care care sunt plasați chirurgical în osul maxilarului pentru a înlocui radacinile dentare lipsă. Aceștea sunt realizate din titan, un material biocompatibil care este foarte durabil și poate rezista ani de zile cu o îngrijire adecvată. Implanturile dentare sunt o soluție permanentă pentru dinții lipsă și reprezintă cea mai fiabilă modalitate de a restabili aspectul zâmbetului dumneavoastră.

Ansamblul complet este alcătuit dintr-un surub de titan (implantul dentar in sine), un bont protetic și o coroană dentara. Surubul de titan este plasat chirurgical în osul maxilarului, unde va fuziona cu osul și se va osteointegra. Dupa perioada de osteintegrare de 4-6 luni implantul dentar este descoperit si se insurubeaza bontul protetic pe care se va aseza coroana dentara, adica dintele care se vede in gura pacientului care poate fi din ceramica sau zirconiu.

Beneficiile implanturilor dentare

Implanturile dentare oferă o varietate de beneficii pentru pacienții care doresc să înlocuiască dinții lipsă. Acestea sunt foarte rezistente și pot dura mulți ani cu o îngrijire adecvată. În plus, implanturile dentare arată și se simt ca și dinții naturali, astfel încât acestea reprezintă o soluție excelentă pentru a restabili aspectul zâmbetului dumneavoastră. Implanturile dentare ajută, de asemenea, la păstrarea structurii osului maxilar și previn pierderea osoasă, care poate apărea atunci când lipsesc dinții.

Implanturile dentare pot îmbunătăți, de asemenea, funcția estetica, masticatorie, fonatorie. Dintii aplicati de implanturi dentare sunt stabili, nu se indeparteaza din gura, sunt o solutie fixa spre deosebire de protezele dentare traditionale. În plus, pot face mai ușor să vă păstrați gura curată, deoarece nu necesită soluții speciale de curățare sau adezivi.

La Cris Smile, sunt disponibile mai multe tipuri de implanturi dentare. Fiecare tip de implant dentar are propriile avantaje și dezavantaje, așa că este important să discutați cu medicul stomatolog pentru a stabili ce tip de implant este potrivit pentru dumneavoastră.

Este important să aveți grijă în mod corespunzător de implanturile dvs. dentare pentru a vă asigura că acestea durează mulți ani. Medicul stomatolog vă va oferi instrucțiuni detaliate despre cum să vă îngrijiți implanturile, inclusiv cum să le periați și să le folosiți ața dentară în mod corespunzător. De asemenea, este important să vă vizitați medicul dentist în mod regulat pentru controale și curățări pentru a vă asigura că implanturile dumneavoastră rămân sănătoase.

Costul implanturilor dentare la Cabinet Stomatologic Sector 5

La Cabinet Stomatologic Sector 5, costul implanturilor dentare depinde de tipul de implant care este plasat și de numărul de implanturi care sunt plasate. Medicul stomatolog vă va putea oferi o estimare a costului implanturilor dumneavoastră după consultația inițială.

Implanturile dentare reprezintă o opțiune superioară pentru înlocuirea dinților lipsă și pentru refacerea aspectului zâmbetului dumneavoastră.

Vrei sa iti recastigi zambetul perfect? In cabinet stomatologic sector 5 –  Cris Smile Studio, te asteptam sa descoperi avantajele procedurii de inserare a unui implant dentar. Este o metoda moderna, eficienta si sigura de a-ti reface dantura. Beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de o echipa de medici stomatologi cu experienta si profesionalism. Nu mai amana sa iti recastigi zambetul perfect, programeaza-te acum la Cris Smile Studio!

🌐www.cris-smile.ro

📧mailto:[email protected]

☎️021.9177

📞0723.918.404

🏢Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

https://www.facebook.com/cris.smile.studio/

 linkedin.com/in/dr-cristina-munteanu-b8763a174

https://www.linkedin.com/company/cris-smile-studio/

https://www.instagram.com/cris.smile.studio/

https://www.youtube.com/@drcristinamunteanu5630

https://cris-smile.ro/blog/

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat