0 0
Read Time:3 Minute, 2 Second

The post Laguna Showroom – brandul mai mic al Bravo Group appeared first on PR de la A la Z.

Laguna Showroom înseamnă perseverență, dar mai ales trăinicia unui lucru bine făcut. Parte a grupului Bravo, Laguna a devenit astăzi un leader de piață atunci când vorbim despre produse destinate amenajării băii, pornind de la plăci ceramice și până la accesoriile cele mai fine.

Prezent în piața de home&deco de aproape  30 de ani, concentrându-se pe distributia către specialiști a brandurilor premium din domeniul instalațiilor, placărilor si amenajărilor, Bravo Group s-a extins de curând în piața online, prin laguna.ro, un magazin online ce se adresează în mod deosebit celor ce doresc să își amenajeze locuința, persoane fizice din România sau din străinătate.

Proiecte de mare amploare

Bravo Group, alături de Laguna Showroom, înseamnă amenajări cu produse de cea mai bună calitate, făcute în toate colțurile țării. Proiecte rezidențiale mari, industria hotelieră de lux, clădiri de interes public, dar și clădiri industriale – iată o parte din locurile unde găsim produsele Bravo Group și Laguna Showroom. Și ca să vă dăm câteva exemple, amintim: Tineretului Residence, Triama Residence, Sunlake Residence, dar și clădiri emblemă precum Olga Gudynn International School, Aeroportul Henri Coandă, Teatrul Național București, Mega Mall, Teatrul Ion Dacian, Baneasa Shopping City, Medicover, Afi Brașov, Stadion Arcul de Triumf, Athenee Palace Hilton, Autograf by Marriott, Tomis Villa Grand Resort Constanța, Radisson București, Radisson Cluj, Ana Hotels Europa, Ana Hotels Bradul, etc. Am putea spune că suntem peste tot acolo unde există lux, cereri înalte, ambianță deosebită, amenajări de bună calitate.

Showroom de peste 2000 mp

Laguna Showroom  generează astăzi vânzări în mediul online și asta pentru că ne dorim ca și oamenii obișnuiți să poată intra mai ușor în posesia unor produse de bună calitate. Showroom-ul nostru situat în Valea Cascadelor înseamnă siguranța că tot ceea ce cumperi este de bună calitate. Produsele noastre sunt expuse într-un showroom de peste 2000 mp, unul dintre cele mai mari din București, astfel că poți vedea la fața locului calitatea produselor, pentru ca mai apoi să poți comanda pe site ceea ce te interesează, beneficiind de transport gratuit, în condițiile politicilor de livrare, dar și de cele mai bune garanții.

Grohe, Ideal Standard, Bisk, Gala, Geberit, Keraben, Bosch, FDesign, Marazzi, Tece, Kludi, Besco, Rak Ceramics, Oristo, HansGrohe sunt câțiva dintre producătorii prezenți la noi în magazin. Diversitatea produselor noastre este vastă, astfel că atât pe site, cât și în showroom poți vedea atât plăci ceramice potrivite pentru casa ta, cât și căzi, cabine duș, paravane duș, accesorii baie, mobilier baie, vase WC, lavoare, chiuvete bucătărie, sisteme de încălzire în pardoseală, aer condiționat.

Cu alte cuvinte, laguna.ro înseamnă diversitate de produse, dar mai ales o gamă de lux, destinată amenajării băii tale, pornind de la pardoseală și până la piesele de mobilier, așezate în detaliu în baia ta. Indiferent de dimensiunea spațiului, de stilul de amenajare ales, laguna.ro dispune de materiale și produse, dar mai ales de cele mai bune soluții pe care ți le pun la dispoziție consultanții noștri, astfel încât să fii sigur că amenajezi ca la carte.

Alege laguna.ro pentru amenajarea casei tale și mai mult ca sigur vei beneficia de cele mai bune produse. Consultanții noștri se află mereu în legătură cu tine, oferindu-ți cele mai bune sfaturi și opțiuni, așa încât să fii sigur că ai făcut cele mai bune alegeri.

Și nu uita – laguna.ro este brandul „crescut” în România, din respect pentru români!

The post Laguna Showroom – brandul mai mic al Bravo Group appeared first on PR de la A la Z.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat