0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Cumpara online polistiren extrudat

Acest polistiren extrudat este unul dintre cei mai buni izolatori de pe piata si unul dintre principalii competitori ai polistirenului expandat. Diferenta dintre cele doua este ca polistirenul extrudat are o structura cu celule inchise.

Are fiabilitate ridicata si rezistenta superioara la efectele daunatoare naturale in comparatie cu alte produse. Cu toate acestea, polistiren extrudat este un material care nu permite circulatia vaporilor de apa, iar peretii nu pot respira prin el, ceea ce il face nepotrivit pentru izolarea peretilor exteriori. Cu toate acestea, desi nu este neaparat recomandat pentru izolarea peretilor exteriori, este ideal pentru izolarea podelei. Motivul principal pentru aceasta este ca beneficiaza de o duritate mai mare. Nu veti fi dezamagiti cand alegeti sa cumparati aceasta izolatie!

De ce sa alegeti polistirenul extrudat?

polistiren extrudat

Fiecare material izolator are un set specific de proprietati care il deosebesc de materiale similare, pe de o parte, si seamana cu ele, pe de alta parte. Este un material care seamana foarte mult cu materialele intumescente, dar are o gama larga de proprietati unice care il diferentiaza de alte materiale izolatoare de pe piata.

Desi costa mai mult, caracteristicile sale fac ca acest lucru sa fie mai putin un dezavantaj pentru utilizatorii care prefera sa beneficieze de avantajele sale:

  • acest material este un bun material de izolare termica;
  • este un material cu duritate sporita, ideal pentru izolarea pardoselilor;
  • acest polistiren extrudat rezista la actiunea mecanica si la expunerea la lumina soarelui;
  • foarte usor de manevrat sau transportat;
  • vine intr-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi oricarui tip de structura.

Ce zone pot fi izolate cu acest material?

Deoarece ofera multe avantaje, cu ajutorul acestui material pot fi izolate multe elemente.

Acest polistiren extrudat este folosit pentru a izola mai multe suprafete si anume: elemente structurale expuse la umiditate ridicata, pereti de fundatie si subsol, pardoseli interioare si exterioare, fatade cladiri, pereti interiori, acoperisuri, grinzi, camere frigorifice etc.

Cumpara polistiren extrudat de la Mesteru Manole online de aici: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/termoizolatii/polistiren-extrudat

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat