0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Merita sa investesti in panouri led

panouri led

Cand vorbim de panouri LED ne referim intotdeauna la simplitate, eleganta si manevrabilitate aproape maxima. Acestea sunt caracteristicile care le fac cea mai comuna alegere pentru iluminatul artificial in cladirile de birouri.

Dupa cum am mentionat mai sus, aceste panouri cu LED-uri sunt rezultatul unei concentrari puternice pentru cei care au in vedere diferite corpuri de iluminat, creand ceva elegant si functional in acelasi timp. Conceptul de baza din spatele construirii acestei forme de iluminat este acela de a conecta cat mai subtil panouri translucide, aproape integrate cu tavanul, in spatele carora se afla un circuit minim, dar de inalta performanta pentru a genera lumina.

Cunosteai aceste avantaje?

  • Acestea consuma mult mai putina energie electrica decat cele clasice, plus ca dureaza mult mai mult decat sistemele de iluminat mai vechi. Datorita acestor beneficii, costurile de intretinere sunt mult mai mici, ceea ce se observa cel mai bine in cazul spatiilor mari precum cladiri de birouri sau spatii comerciale;
  • Ofera o lumina foarte placuta, rezultand un mediu de lucru mai confortabil, dar si mai sigur. Acest lucru se datoreaza faptului ca lumina furnizata de aceste panouri cu LED-uri nu oboseste ochii. In plus, se aprind instantaneu si nu palpaie ca luminile de neon de moda veche;
  • Beneficiaza de o durata de viata mai mare, ceea ce este foarte important atunci cand sunt folosite in spatii mari;
  • Un design placut este un factor foarte important. Avand in vedere designul lor placut, pot fi instalate in diferite moduri si se vor potrivi in aproape orice spatiu.

Unde pot fi instalate aceste sisteme de iluminat?

Avand in vedere versatilitatea lor, aceste panouri LED sunt utilizate pe scara larga in cladirile de birouri ale marilor corporatii, deoarece sunt o optiune excelenta care se dovedeste atat elegante, cat si functionale.

Cand vine vorba de versatilitatea acestor panouri cu led, putem observa cu usurinta ca pot fi instalate in spatii diferite. In cea mai mare parte sunt folosite pentru iluminatul interior, cladiri de birouri, sali de evenimente sau conferinte si chiar case.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat