0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

În seara zilei de 1 aprilie 2024, la The Pub-Universității din București, a avut loc prima ediție a Galei Premiilor (ne)Muzicale ”Bomboana pe Colivă”, un spectacol-pamflet în care au fost ”distinși” soliști din zona pop-dance a muzicii românești, ca urmare a prestațiilor (ne)muzicale și (ne)artistice din anul 2023.

Pe baza nominalizărilor făcute de o comisie din care au făcut parte profesioniști de categorică autoritate din domeniul muzical, dar cărora, după modelul galei ”Zmeura de Aur”, li se păstrează anonimatul, iată palmaresul primei ediții:

-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru interpretare feminină s-a acordat solistei RALUKA-Regrete eterne!
-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru interpretare masculină s-a acordat solistului SMILEY-Regrete eterne!
-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru interpretare în grup s-a acordat duetului
VESCAN & EVA TIMUSH-Regrete eterne!
-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru versuri s-a acordat melodiei ”Fără te merau”, interpretată de DELIA & CONNECT-R-Regrete eterne!
-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru come-back muzical s-a acordat solistului DINU MAXER-Regrete eterne!
-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru prestație live s-a acordat grupului 3 SUD-EST-Regrete eterne!
-Trofeul VEȘNICA POMENIRE s-a acordat pentru patru nominalizări în categorii diferite, solistei IRINA RIMES-Nu te vom uita în veci!

Gala a fost prezentată de actorii Cristina Albișoru și Massimiliano Nugnes, supriza serii fiind prezența pe scenă a Lizei Minnelli (travesti).

Momentele muzicale au fost susținute cu un deosebit talent artistic de un grup de elevi ai Liceului de Muzică ”George Enescu”, format din: Delia Constantin, Andrei Laza, Rareș Constantin, Amalia Moise, Ștefan Tarabugeac, Mihnea Calotă, Ștefan Stoica, Ilinca Dinu, Rareș Constantin, Maria Klein,Teo Voican, Ci Qi, David Hanca și coordonați de profesoara Dana Barzer. Gala a fost organizată de Comitetul Muzical format din: Gabriel Andrieș (Producător muzical, Interpret), Gina Stroian (Producător de televiziune), Dan Creimerman (Compozitor, Interpret), Ilie Stoian (Compozitor, Interpret, Jurnalist), și Radu Gorgu (manager The Pub-Universității).

Mulțumind Fundației Agricola, care a sponsorizat acest eveniment, și sperând că publicul va asculta din ce în ce mai multă muzică bună, interpretată de tot mai mulți interpreți de certă valoare, organizatorii vă dau întâlnire la ediția a doua a Galei care va avea loc pe 1 aprilie 2025. (Comitetul Muzical)

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat