0 0
Read Time:2 Minute, 59 Second

Serviciile de rent a car Bucuresti ofera suportul perfect pentru toti cei care au nevoie urgenta de un mijloc de transport, implicit un autoturism cu toate verificarile tehnice la zi, asigurat si disponibil in cele mai sigure conditii. Avantajele care vin la pachet cu inchirierea unui autoturism sunt numeroase, utilizatorul reusind sa isi rezolve problemele care necesita deplasarea rapida de la o locatie la alta, intr-un mod confortabil si deosebit de eficient. Contractele de inchiriere vin, insa, cu un set de reguli de conduita ce trebuie respectate pentru a fi evitate neplacerile de pe durata colaborarii.

rent a car bucuresti
rent a car bucuresti

Daca esti in situatia in care serviciile de rent a car in Bucuresti iti pot fi de un real folos, rezerva-ti modelul de autoturism dorit si informeaza-te asupra conditiilor contractuale ce trebuie respectate de ambele parti pe focusrent.ro. Transparenta si claritatea articolelor prevazute in documentul de inchiriere iti garanteaza ca esti ferit de orice costuri ascunse sau informatii interpretabile. Pentru a utiliza automobilul dorit in cele mai bune conditii, va trebui sa ai o conduita civilizata, atat fata de echipa firmei de inchiriere, cat si fata de ceilalti participanti la trafic.

Reguli de inchiriere pentru siguranta in trafic

Una dintre conditiile de baza pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de serviciile rent a car se refera la varsta. In acest sens, daca ai peste 21 de ani si posezi un permis de conducere valabil de minim 1 an, poti solicita inchirierea unui autoturism. Inca de la inceput, va trebui sa intelegi ca esti responsabil financiar fata de proprietar pentru distrugerile sau accidentele produse asupra masinii de inchiriat de catre un sofer care nu este autorizat de proprietar.

De asemenea, trebuie sa iti asumi obligatia de a returna masina de inchiriat in conditii optime, impreuna cu toate documentele, accesoriile si echipamentele aferente, la data si locul stabilite in contract. Orice intarziere mai mare de 3 ore se considera furt, firma sesizand imediat Politia.

Dintre conditiile de utilizare impuse prin contractarea serviciilor de rent a car in Bucuresti se regasesc stipulate reguli care au rolul de a mentine in siguranta permanenta autoturismul, soferul si pasagerii. Nu ai voie sa conduci autovehiculul impotriva prevederilor legale referitoare la trafic, vama sau altele si nu este permisa supraincarcarea cu pasageri sau bagaje, depasind numarul de locuri sau greutatea admisa, inscrisa in certificatul de inmatriculare. De asemenea, impingerea sau tractarea altui autoturism, remorca sau vehicul nu este permisa.

Responsabilitatea soferului, conditia de baza a unei colaborari fara incidente

Probabil nu mai este necesar sa ti se spuna ca nu ai voie sa conduci sub influenta alcoolului, medicamentelor, narcoticelor / somniferelor sau a altor substante care iti pot afecta concentrarea sau capacitatea de a conduce. Orice fapta de acest gen va fi sanctionata conform legilor in vigoare, de aceea echipa ce furnizeaza servicii de rent a car in Bucuresti iti recomanda sa iti mentii conduita morala ori de cate ori te urci la volan.

Competitiile, cursele sau testele cu masinile inchiriate sunt interzise! In cazul aparitiei unei defectiuni, masina va trebui sa fie reparata la o unitate service acceptata de catre proprietar. Ai obligatia de a nu lasa masina cu cheile in contact, neincuiata sau cu geamurile deschise. Orice nerespectare a conditiilor de folosire a vehiculelor disponibile in serviciile de rent a car, te face direct responsabil financiar fata de proprietar.

Responsabilitatea la volan este necesara fiecarui participant la trafic. Serviciile de rent a car Bucuresti asigura o experienta placuta, sigura si confortabila soferului si pasagerilor, cu conditia ca si conduita acestora sa fie una civilizata.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat