20 ani CopyService
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

CopyService Total, partenerul afacerii corecte – companie specializată în vânzare și service echipamente birou – împlinește 20 de ani de activitate în serviciul companiilor și sărbătorește alături de clienți, furnizori, parteneri, prieteni și colaboratori, într-o seară de Gală, pe 23 noiembrie, la Teatrul Elisabeta. Invitații se vor bucura de un spectacol de teatru, urmat de o cină și business networking la un pahar de vin. 

Cu un portofoliu de peste 130 de contracte de service lunare, 170 copiatoare închiriate și peste 4600 de clienți mulțumiți de serviciile Copy Service, compania se bucură de o echipa de ingineri și tehnicieni de service care au cursuri de pregătire pentru copiatoarele, imprimantele și multifuncționalele din gama Canon, Konica Minolta, Ricoh, HP, Samsung, Lexmark, Xerox. Inginerii CopyService au o experiență de peste 22 ani în domeniu.

Pentru majoritatea companiilor la ora actuală, închirierea diverselor echipamente reprezintă un element central al strategiilor lor financiare, iar pentru clienții acestora reprezintă un avantaj mult mai mare în comparație cu achiziționarea unui produs. Experiența acumulată timp de 20 ani ne recomandă pentru a vă consilia în alegerea unui copiator nou sau second-hand și în același timp în alegerea consumabilelor sau a contractelor de închiriere, astfel încât, cu un cost minim, clienții să nu facă rabat de la calitatea printurilor.

Cu un timp de răspuns de maxim 4 ore de la solicitare, CopyService se mândrește cu peste 180.000 de drumuri facute de catre cele 5 echipe de service către clienți mulțumiți și se bucură de feedback pozitiv în peste 99% din intervențiile inginerilor companiei.

♻️Copy Service susține initativele ECO și se alătură lor – prin reutilizare , compania a economist peste 68.000 de cartușe și a ajutat companiile să facă pași către o economie sustenabilă!

Secretul longevitatii CopyService se datorează în principal promptitudinii și seriozității, dar și a profesionalismului de care dă dovadă.

Mulțumim celor peste 70 de clienti și parteneri care ne vor stă alături pe 23 noiembrie, la seara aniversară a 20 de ani de CopyService, partenerul afacerii corecte!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat