0 0
Read Time:4 Minute, 52 Second

Ești părinte și cauți tratamente homeopate pentru copii? Dorești să găsești soluția pentru colici la copii sau altă afecțiune?

În acest caz, tratamentele homeopate sunt de mare ajutor când vine vorba de problemele de sănătate la copii, iar tratmentele homeopate pot face minuni, în special când vine vorba despre colici și alte probleme digestive. Leam înțelege această problemă întâlnită frecvent în rândul bebelușilor și a copiilor și vă sare în ajutor cu o gamă largă de produse homeopate sigure și eficiente.

Ce este homeopatia?

Homeopatia este o formă de medicină alternativă care a fost dezvoltată în urmă cu peste 200 de ani de către medicul german Samuel Hahnemann. Principiul de bază al homeopatiei este „similarul vindecă similarul”, ceea ce înseamnă că o substanță care provoacă simptome la o persoană sănătoasă poate fi folosită pentru a trata simptome similare la o persoană bolnavă.

Homeopatia se bazează pe credința că organismul are capacitatea de a se vindeca singur și că simptomele unei boli sunt un semn că organismul încearcă să restabilească echilibrul. Remediile homeopatice sunt făcute din substanțe naturale, cum ar fi plantele, mineralele și animalele. Aceste substanțe sunt diluate într-un proces numit potențare, care implică diluarea și agitarea repetată a substanței într-un lichid sau într-o pastilă de zahăr. Produsul final este o substanță foarte diluată despre care se crede că are proprietăți vindecătoare.

Homeopatia este utilizată pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, inclusiv boli acute și cronice, tulburări de sănătate mintală și leziuni fizice. Este adesea utilizată ca terapie complementară alături de tratamentele medicale convenționale. Homeopatia este, de asemenea, populară în rândul persoanelor care preferă tratamentele naturale, neinvazive și care caută alternative la medicina tradițională.

Soluția pentru colici la copii – Cocyntal

COCYNTAL, soluție orală într-un recipient cu doză unică este un medicament homeopat utilizat în mod tradițional în tratamentul colicilor la sugari și nou-născuți (dureri abdominale, gaze intestinale, agitație).

Ce conține Cocyntal?

Cocyntal conține cele trei ingrediente active care ajută la ameliorarea colicilor la copii și bebeluși, și anume: carbo vegetabilis, colocynthis și cuprum metallicum.

Carbo vegetabilis

Carbo vegetabilis, cunoscut și sub numele de cărbune vegetal, este un remediu homeopatologic care provine din materie vegetală arsă. Este un remediu utilizat în mod obișnuit pentru o varietate de afecțiuni, în special cele legate de sistemele respirator și digestiv.

Carbo vegetabilis acționează prin stimularea proceselor naturale de vindecare a organismului și prin îmbunătățirea circulației. Este adesea folosit pentru a trata afecțiuni precum indigestia, balonarea și flatulența, precum și afecțiuni respiratorii, cum ar fi astmul, bronșita și pneumonia.

Pe lângă utilizarea sa în homeopatie, cărbunele vegetal este folosit de secole în medicina tradițională pentru a trata o varietate de afecțiuni. Cărbunele este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi toxinele și gazele, motiv pentru care este adesea folosit în sistemele de filtrare a aerului și a apei. În organism, cărbunele absoarbe excesul de gaze și toxine din tractul digestiv, ajutând la ameliorarea disconfortului digestiv.

Carbo vegetabilis se prepară de obicei într-o formă diluată, remediul fiind obținut din cărbune de lemn încălzit la temperaturi ridicate și apoi măcinat într-o pulbere fină. Dozajul exact și frecvența tratamentului vor depinde de simptomele copilului și de gravitatea afecțiunii sale.

Colocynthis 

Colocynthis, cunoscut și sub numele de castravete amar sau măr amar, este un remediu homeopatic derivat din fructul plantei colocynth. Este un remediu utilizat în mod obișnuit pentru o varietate de afecțiuni, în special cele legate de sistemul digestiv și de durerile de nerv.

Colocynthis acționează prin stimularea proceselor naturale de vindecare a organismului și prin reducerea inflamațiilor. Este adesea folosit pentru a trata afecțiuni precum crampele abdominale, diareea și sindromul colonului iritabil (IBS). De asemenea, este utilizat în mod obișnuit pentru a atenua durerile nervoase, în special sciatica, care este un tip de durere care radiază în josul piciorului și este cauzată de compresia sau iritarea nervului sciatic.

Pe lângă utilizarea sa în homeopatie, planta colocynth a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru a trata o varietate de afecțiuni. Fructul plantei este cunoscut pentru gustul său amar și pentru capacitatea sa de a acționa ca laxativ și purgativ.

Colocynthis se prepară de obicei într-o formă diluată, remediul fiind obținut din fructul plantei colocynth care a fost mărunțit și înmuiat în alcool. Dozajul exact și frecvența tratamentului vor depinde de simptomele copilului și de gravitatea afecțiunii sale.

Cuprum metallicum

Cuprum metallicum, cunoscut și sub numele de cupru, este un remediu homeopatic care derivă din metalul cupru. Este un remediu utilizat în mod obișnuit pentru o varietate de afecțiuni, în special cele legate de sistemul nervos și de mușchi.

Cuprum metallicum acționează prin stimularea proceselor naturale de vindecare ale organismului și prin reducerea inflamațiilor. Este adesea folosit pentru a trata afecțiuni precum crizele, spasmele și crampele. De asemenea, este utilizat în mod obișnuit pentru a atenua simptomele astmului și ale altor afecțiuni respiratorii.

Pe lângă utilizarea sa în homeopatie, cuprul este folosit de secole în medicina tradițională pentru a trata o varietate de afecțiuni. Cuprul este cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene și pentru capacitatea sa de a promova vindecarea și de a reduce inflamația.

Cum se administrează Cocyntal?

Cocyntal se ia într-o doză unică în timpul fiecărei hrăniri sau fiecărui biberon, sau 6 doze unice la 24 de ore.

Este necesar un consult medical pentru a stabili diagnosticul înainte de a începe tratamentul.

Se administrează pe cale orală. Pentru a administra o soluție care este întotdeauna sterilă, utilizați un recipient nou cu doză unică de fiecare dată când îl utilizați.

Așadar, soluția pentru colici la copii poate fi abordarea unui tratament naturist, holistic, precum homeopatia, iar remediul prezentat anterior este varianta cea mai sigură și lipsită de efecte adverse, față de tratamentele alopate. Cu toate acestea, este important să apelați la medicul de familie pentru un diagnostic corect și un tratament potrivit problemelor copilului.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat