0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

 4 ianuarie 2023. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice și printre principalii jucători din industria de televizoare la nivel mondial, a susținut conferința de presă CES 2023 înaintea debutului acestui eveniment anual. Compania a dezvăluit anunțuri importante despre inițiativele sale și noile produse din toate categoriile brandului.

Tehnologie pentru un viitor mai bun

În fiecare an, tehnologia schimbă vieți și redefinește inteligența, oferindu-i valențe noi atât pe timp de pace și prosperitate, cât și în marile încercări ale vieții cotidiene. Așteptările ca aceste tehnologii să fie folosite în mod responsabil cresc exponențial.

„Fiind un brand responsabil, TCL contribuie activ în cadrul societății, al comunităților locale și al mediului în continuă schimbare”, spune Juan Du, președintele TCL Electronics. „TCL adoptă noile tehnologii cu scopul de a încuraja procesele de fabricație prietenoase cu mediul. Prin campania globală #TCL Green ne dorim să inspirăm cât mai multe persoane să ni se alăture pentru a proteja mediul înconjurător. De asemenea, susținem egalitatea de gen și încurajarea educației superioare pentru generațiile tinere prin #TCL for Her și multe alte campanii globale”.

Tehnologie pentru un ecosistem complet și inteligent

Pentru o experiență imersivă cinematografică, TCL introduce televizoarele de ultimă generație, Mini LED și QLED. Odată cu lansarea pe piețele internaționale, televizoarele QLED îmbunătățite vor beneficia de un display de 98 de inchi, oferind cea mai bună performanță de gaming, acompaniate de cele mai noi bare de sunet.

TCL merge dincolo de experiența de cinema acasă și creează un incredibil ecosistem complet, conectat și smart, în cadrul căruia atât evoluția aparatelor electrocasnice, accesbilitatea la tehnologiile 5G, cât și realitatea augmentată și experiența full screen a privitorului se integrează în mod intuitiv pentru a oferi utilizatorilor o viață mult mai simplă și ușoară.

Urmăriți TCL pe canalele de social media pentru noutățile din timpul conferinței CES 2023: 

Twitter: @TCL_TV_Global

Facebook: @TCLElectronicsGlobal

Instagram: tclelectronics

YouTube: TCL Electronics

Sau vizitați-ne:

Standul TCL în Las Vegas Convention Center

Data: 5 – 8 ianuarie 2023

Locație: Standurile #16915 și #16937, Pavilionul Central

Despre TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) este este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat