0 0
Read Time:2 Minute, 56 Second

Descoperiti Balonul Gastric Allurion

Atunci când vine vorba de pierderea în greutate, mulți oameni pot presupune că o intervenție chirurgicală (cum ar fi inelul gastric sau bypass-ul) este singura opțiune pentru rezultate semnificative. Cu toate acestea, când discutăm de baloane gastrice, nu este întotdeauna cazul de astfel de intervenții. Chiar dacă „chirurgia cu balon gastric” poate fi un termen pe care l-ați auzit când vine vorba de procedurile de slăbire, este important să rețineți că nu toate baloanele gastrice necesită o intervenție chirurgicală. De fapt, balonul gastric care se inghite, de la Allurion, este o opțiune complet nechirurgicală care a câștigat popularitate în ultimii ani. Deci, dacă ezitați să treceți la o intervenție chirurgicală, nu vă lăsați descurajați de termenul „balon gastric”. Balonul Allurion oferă o soluție neinvazivă și eficientă pentru pierderea în greutate – nu necesită anestezie, endoscopie sau intervenții chirurgicale.

Pierderea în greutate cu acest balon înseamnă…

În timp ce rezultatele pierderii în greutate pot varia de la o persoană la alta, s-a dovedit că balonul Allurion ajută persoanele să atingă o pierdere semnificativă în greutate. În medie, pacienții se pot aștepta să piardă între 10-15% din greutatea corporală pe parcursul programului. Desigur, este important de reținut că  greutatea pierdută depinde de diverși factori, inclusiv de greutatea inițială a pacientului, dieta și efortul fizic. Balonul Allurion este conceput pentru a fi utilizat ca parte a unui plan cuprinzător de slăbire, care include obiceiuri alimentare sănătoase și activitate fizică regulată. În timp ce balonul poate oferi un impuls pentru pierderea în greutate, este important să continuați să faceți alegeri sănătoase după ce balonul este îndepărtat, pentru a menține rezultatele.

Cum funcționează balonul Allurion?

Deci, cum funcționează balonul Allurion pentru pierderea în greutate? Răspunsul constă în construcția sa unică. Balonul este introdus în stomac prin gură, fără incizii sau intervenții chirurgicale, apoi este umplut cu o soluție. Odată așezat, balonul ocupă spațiu în stomac, lăsând mai puțin loc pentru mâncare. Acest lucru duce la senzația de sațietate, ceea ce îi ajută pe pacienți să consume porții mai mici și să facă alegeri alimentare mai sănătoase. Balonul Allurion este, de asemenea, conceput pentru a fi temporar – este eliminat în mod natural prin sistemul digestiv, după 4 luni, permițând indivizilor să-și reia obiceiurile alimentare normale, dar sanatoase. Prin promovarea senzației de sațietate și reducerea cantității de alimente consumate, Balonul Allurion poate ajuta persoanele să-și atingă obiectivele de scădere în greutate fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale sau de medicamente.

Riscurile și efectele secundare?

În timp ce balonul gastric Allurion este o opțiune nechirurgicală pentru pierderea în greutate, este important de reținut că pot exista unele efecte secundare asociate cu procedura. Reacțiile adverse frecvente includ greață, vărsături și disconfort abdominal, în special în primele câteva zile după inserție. Cu toate acestea, aceste simptome sunt de obicei ușoare și dispar în decurs de maxim o săptămână. În general, balonul gastric Allurion este o opțiune sigură și eficientă pentru persoanele care doresc să-și înceapă călătoria de scădere în greutate, dar este important să discutați despre riscurile și beneficiile potențiale cu un furnizor de asistență medicală calificat.

Te califici?

Dacă ai un indice de masă corporală (IMC) mai mare de 27, poți fi un candidat eligibil. Acesta este un indicator oficial, cu recunoaștere științifică, utilizat în calcularea greutatii ideale, pentru o înălțime dată. Accesează aici calculatorul rapid IMC și vezi dacă te califici pentru programul cu Balon Allurion – trebuie doar să îți cunoști greutatea și înălțimea, iar calculatorul va face restul!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat