0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Cursul ,,Cum să creștem copiii cu autism independenți și acceptați” este un eveniment gratuit dedicat părinților copiilor cu autism, ce va avea loc în 10 iunie 2023, între orele 9.00 și 12.00, aducând împreună specialiști din București și din ţară în diferite abordări terapeutice.

Evenimentul este organizat de către Asociația Family Love din București, cu susținerea Centrului Rainbow din Bacău și Fabrica de emoții.

Asociația Family Love oferă programe terapeutice complete și complexe copiilor cu autism și aduce împreună specialiștii și părinții, la acest eveniment dedicat recuperării copiilor și reechilibrării vieții de familie acolo unde există autismul.

        Invitată la eveniment, psih. Daniela Gavankar, analist comportamental și profesor universitar va aduce în discuție dezvoltarea limbajului copilului cu autism și metodele validate științific de stimulare și dezvoltare ale limbajului.

        La eveniment este invitată și Daniela Mâniosu, de la Rainbow centru terapeutic din Bacău care le va vorbi părinților despre importanța autonomiei persoanale și cum stimulam copiii cu autism să devina independenți.

        Tot în cadrul cursului din 10 iunie, părinții vor fi sprijiniți să înțeleagă cum se schimbă dinamica familiei, și relațiile intre frați atunci când unul dintre copii are autism. Georgiana Tănase, psihoterapeut în cadrul Fabricii de emoții, aduce noi moduri de abordare și înțelegere a impactului autismului asupra fraților și fiecărui membru al familiei.

        Terapia autismului nu presupune o abordare unică, o soluție universal valabilă. Iar atunci când părinții au informațiile și opțiunile de care au nevoie, progresele apar mai rapid și familia se reechilibrează mai armonios.

        La acest eveniment gratuit, părinții se pot înscrie până în data de 6 iunie, trimițând mail la adresa [email protected] cu numele, diagnosticul copilului, vârstă și nr de telefon.

      Cursul va avea loc la sediul Asociaţiei Family Love, din strada Ghiocei nr.2, București, Sector 2.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat