0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

Clinica stomatologică Neoclinique și-a propus, încă de la început, să ofere zâmbete, cu aparatură de ultimă generație, cu medici dedicați și în permanență instruiți, în condiții stricte de igienă și într-un cadru relaxant și primitor.

Pentru societatea în care trăim zâmbetul și aspectul general sunt primordiale.

Dat fiind devotamentul față de pacienți și dorința de a ține pasul cu evoluția în medicina dentară, Neoclinique a implementat tehnologia Digital Smile Design în ambele clinici de stomatologie din București: Neoclinique Nord și Neoclinique Unirii. Neoclinique, nu numai că folosește tehnologia ultramodernă Digital Smile Design în estetică dentară, ci a și transformat medicii stomatologi, cu ajutorul cursurilor de pregătire și prin experiență, în specialiști în DSD, medici care remodelează în timp real zâmbetul.

Ce înseamnă Digital Smile Design? Digital Smile Design este un concept revoluționar de remodelare în timp real a zâmbetului, o tehnologie ce aparține esteticii dentare moderne.

De ce să apelați la conceptul Digital Smile Design? Pentru că tehnologia DSD schimbă coordonatele stomatologiei clasice, în sensul că pune în drepturi pacienții. Aceștia, în urma analizei DSD, vor ști, înainte de începerea lucrării de reabilitare, cum va arăta dantura la final. Digital Smile Design înseamnă siguranța „zâmbetului de invidiat”, vizite mai puține la stomatolog, fără durere, fără emoții, fără stres. Nu mai este cazul să încercați lucrări de reabilitare a danturii fără să știți concret și sigur cum va arăta aceasta la final.

Cum ajungeți să aveți dinți albi și strălucitori și un zâmbet de invidiat? Vă programați la una din clinicile Neoclinique pentru o analiză Digital Smile Design. După o igienizare profesională obligatorie a danturii, veți discuta cu medicul stomatolog specialist în estetica dentară, în detaliu, cum vă doriți să arate zâmbetul dumneavoastră, vi se for face fotografii de specialitate, absolut necesare pentru analiza ulterioară, o radiografie panoramică, amprenta modelului de studiu. Următoarea întâlnire cu specialistul DSD va fi în maximum o săptămână, ocazie cu care se va întâmpla efectiv remodelarea demonstrativă a zâmbetului  final, pe baza analizei DSD. La final, datorită rezultatului Digital Smile Design, vă veți bucura de zâmbetul mult visat și complexul unei danturi cu probleme va fi doar o amintire.

Neoclinique încurajează zâmbetul, unul larg și fără complexe. Iar conceptul Digital Smile Design înseamnă proiecția unui zâmbet de invidiat, nu așa cum vi-l imaginează specialistul, ci așa cum l-ați visat dumeavoastră!

Neoclinique este o clinică de stomatologie din București, deschisă în 1997, ce are ca obiect principal profilaxia și tratarea problemelor dentare prin servicii complete și profesionale de stomatologie: impantologie, ortodonție, chirurgie orală, protetică dentară, parodontologie, stomatologie copii, estetică dentară, endodonție, radiologie dentară digitală, odontoterapie.

Articolul Testează zâmbetul pe care ți-l dorești! apare prima dată în Expert Medical.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat