0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Afla detalii despre ce inseamna un audit IT

Un audit IT este un instrument valoros pentru orice afacere care doreste sa identifice si sa remedieze orice slabiciuni ale infrastructurii sale IT. Un audit IT este responsabil pentru colectarea si evaluarea solutiilor hardware si software IT in cadrul unei companii. In timp, sistemele si echipamentele IT ale companiei dvs. devin mai expuse riscurilor IT, iar detectarea timpurie a acestor riscuri ofera posibilitatea de a asigura continuitatea activitatilor zilnice fara intreruperi nedorite.

Prin efectuarea unui audit IT de catre expertii nostri, acesta demonstreaza ca organizatia este serioasa sa se asigure ca tehnologia sa este actualizata si indeplineste cele mai inalte standarde. Facand acest lucru, de asemenea, ajuta compania sa tina pasul cu concurenta si sa mentina profitabilitatea.

De ce sa alegi serviciul de acest tip?

audit it

Serviciul de audit IT este primul pas in relatia dintre furnizorii de servicii IT ai unei organizatii si auditori. Permite ambelor grupuri sa aiba o intelegere clara a sistemelor si solutiilor utilizate in cadrul organizatiei.

Compania poate beneficia de expertiza externa utilizand cele mai bune practici din industrie. Rezultatele auditului ofera o imagine de ansamblu asupra aspectelor pozitive si negative ale configuratiei actuale a sistemului IT. Va punem la dispozitie un auditor care este acreditat, pentru a respecta standardul ISO 27001:2013.

Consultanta IT poate ajuta la completarea lacunelor din infrastructura dvs. tehnologica, la dezvoltarea unei strategii de securitate si la identificarea cauzelor fundamentale ale defectiunilor sistemului. Consultanta este o solutie buna pentru efectuarea unui audit IT. Poti sa aflii mai multe despre acest serviciu si accesand site-ul certinspect.ro! Opteaza si tu pentru un audit IT efectuat in organizatia ta!

Care sunt avantajele acestui serviciu

  • asigurarea securitatii sistemului it;
  • minimizarea riscurilor potentiale;
  • identificarea si inlaturarea punctelor slabe din sistem;
  • urmarea politicilor de securitate care tin cont de nevoile specifice ale companiei dumneavoastra.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat