0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Afla mai multe despre ce este aceasta vata minerala

Vata minerala sau vata de sticla este in prezent cel mai folosit produs in izolatii si este apreciata in intreaga lume pentru calitatea sa extraordinara. Este un material care realizeaza dubla izolare: izolatie fonica si termica, si permite economii considerabile in timpul utilizarii. Vata minerala este un material poros care contine substante care ajuta la inhibarea transferului de caldura. Acest lucru are ca rezultat o calitate mai ridicata a vietii pentru utilizatori si mai multa protectie pentru cladirile rezidentiale.

Avantajele binecunoscute ale acestui material

vata minerala

In primul rand vata minerala este unul dintre cele mai des folosite materiale in domeniul izolatiei. Pe langa izolarea termica, ajuta si la izolarea fonica, reducand astfel costul articolelor utilizate pe tot parcursul ciclului lor de viata. Este compus din materiale poroase, care la randul lor sunt compuse din substante care ajuta la prevenirea transferului de caldura.

Vata minerala este un produs cu o gama de proprietati care nu se gasesc in alte materiale de constructii.

Principalul avantaj in acest caz este ca materialul in sine nu necesita un alt strat protector complementar. Acest lucru are un impact mare asupra economiilor.

Rezistenta la foc este o alta calitate pe care o ofera acest material

Evident, protectia impotriva incendiilor este extrem de importanta pentru oamenii care locuiesc in acea casa. Cu cat rezistenta la foc a materialelor folosite in constructia casei este mai mare, cu atat este mai mare sansa ca oamenii din casa sa poata parasi casa la timp in cazul unui incendiu.

Vata minerala este neinflamabila si are un raspuns la foc Euroclasa A1. In plus, in caz de incendiu, nu elibereaza substante toxice si isi mentine proprietatile izolante la temperaturi de pana la aproximativ 230 de grade Celsius.

Pentru peretii din gips-carton, producatorul va furniza o serie de specificatii pentru sistemul corespunzator. Sistemul va include tipul, grosimea, numarul de straturi de placare, tipul stalpilor, materialele de conectare si fixare etc.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat