0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Disney+ este disponibil în România încă de luna viitoare şi a început să le facă concurenţă serioasă celorlalte două platforme de video streaming – Netflix şi HBO Max.

Am răsfoit puţin oferta acestora pentru a găsi cele mai interesante filme disponibile în acest moment. Am găsit de asemenea pe anumite site-uri precum funpub.ro liste cu cele mai bune filme de pe Disney+ şi multe dintre ele sunt şi pe gustul nostru.

Majoritatea filmelor de pe Disney+ sunt vechi. Sunt şi câteva noi însă trebuie să ne punem speranţa în promisiunea platformei de a ne pune la dispoziţie periodic filme noi.

Pentru cei care nu şi-au făcut încă cont ne-am gândit să face o listă cu cele mai bune filme pe care le pot vedea în momentul acesta. Desigur, nu am avut timp să le vedem pe toate, fiind posibil să ne fi scăpat unele foarte bune. Dacă crezi că ne-a scăpat ceva, te rog să ne laşi un comentariu cu filmele care crezi că sunt foarte bune şi nu se află în lista noastră.

Hoţul de cărţi, Inimă neînfricată, Figuri ascunse şi Forma apei se numără printre filmele de dramă destul de interesante de pe platformă.

Printre filmele de comedie foarte bune de pe Disney+ se numără Vrei să te însori cu mine?, Deadpool şi Ruby Sparks.

Seriile Greu de ucis, X-Man şi Piraţii din Caraibe se află şi ele pe platformă. Alte filme de acţiune interesante sunt Doctor Strange, Exodus Zei şi Regi, Prinţul Persiei, Thor, Avatar şi Logan.

Spuneam mai devreme că majoritatea filmelor de pe Disney Plus sunt vechi, dar există şi filme noi.

Unul dintre filmele ok dintre cele care au avut premiera anul acesta în cinematografe este Cruella, cu Emma Stone în rol principal. Acesta este o adaptare a celebrei poveşti a copilărilei noastre, în care Cruella nu mai e un personaj atât de blamat precum în desenele animate pe care le-am văzut cu toţii când eram mici.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat