0 0
Read Time:3 Minute, 22 Second

Ce este bine de știut despre clinica medicală Arca Life? Accesează acest articol pentru a afla mai multe informații!

Ce este bine de știut despre clinica medicală Arca Life? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa și de care poți ține cont!

Clinica medicală Arca Life este locul în care siguranța fiecărui pacient este pusă pe primul loc, de către întreg personalul! Această clinică și-a câștigat renumele atât datorită personalului calificat pe care îl deține, cât și datorită tuturor obiectivelor pe care a reușit să le îndeplinească de-a lungul timpului.

Atunci când vorbim despre această clinică medicală situată în București, discutăm, în realitate, despre siguranță, despre suport și îngrijire medicală la cel mai înalt nivel, așa cum fiecare persoană aflată în suferință merită să primească. În orice moment ai nevoie de mai multe informații despre serviciile pe care această clinică le oferă, poți contacta cu încredere personalul, care îți va răspunde cu drag și care va oferi un răspuns fiecărei întrebări pe care o ai, dar până atunci, te invităm să rămâi alături de noi, pentru a afla 5 curiozități de interes despre această clinică.

Iată care sunt:

  1. Este clinica medicală care investește în sănătatea pacienților

Primul lucru bine de știut despre Arca Life se referă la faptul că este o clinică medicală care investește în sănătatea pacienților. Din dorința de a aduce o schimbare în sistemul medical din România, Arca Life este clinica care a reușit să aducă în țară foarte multe aparate ultra-performante, unice, care să survină în ajutorul fiecărei persoane aflate în suferință. Arca Life este o clinică medicală renumită tocmai datorită aparaturii pe care personalul o folosește în cadrul intervențiilor și procedurilor de care pacienții au nevoie, aparatură care asigură un timp de recuperare record și care redă siguranța propriei sănătăți.

  1. Arca Life și-a propus să aducă o schimbare în sistemul medical din România

Așa cum am menționat anterior, un lucru bine de știut despre Arca Life se referă la faptul că această clinică medicală este cea care și-a propus să aducă o schimbare în  întreg sistemul din România. Dr. Jawad Latif este directorul general al acestei clinici, fiind unul dintre cei mai apreciați chirurgi ortopezi la momentul actual, este cel care a dorit să implementeze această inițiativă, tocmai din dorința de a le oferi oamenilor suportul medical și tratamentul pe care îl merită și de care au nevoie. Doctorand în științele medicale și specialist ortopedie-traumatologie, dr. Jawad Latif a pornit acest proiect cu scopul de a aduce sistemul medical din România la un alt nivel.

  1. Deține aparate de ultimă generație, unice în România

Situată în București, clinica Arca Life și-a câștigat renumele datorită tuturor aparatelor pe care le pune la dispoziție persoanelor aflate în suferință. Aparatura pe care Arca Life o pune la dispoziție este ultra-performantă, unică în România, care asigură un timp de recuperare rapid și cu ajutorul căreia fiecare pacient se poate bucura de intervențiile sigure de care are nevoie și pe care le merită.

  1. Echipa este alcătuită doar din acei medici calificați

La fel de bine, o altă curiozitate bine de știut despre clinica medicală Arca Life se referă la faptul că echipa este alcătuită doar din acei medici calificați și specializați. Tocmai această informație le oferă tuturor persoanelor aflate în suferință siguranța că vor primi recomandările și îngrijirea medicală de care au nevoie. Mai mult de atât, întreg personalul este atent la nevoile și dorințele exprimate de persoanele care îi contactează, întocmai pentru ca îndrumările oferite să fie corespunzătoare.

  1. Oferă consultații ortopedice online tuturor persoanelor aflate în suferință

Nu în ultimul rând, este bine de știut că Arca Life este clinica medicală care oferă consultații online tuturor persoanelor aflate în suferință. Astfel, poți primi recomandările de care ai nevoie chiar din confortul locuinței tale sau de oriunde te-ai afla, fără ca distanța să fie un impediment.

Și dacă ai nevoie de și mai multe informații, contactează cu încredere personalul Arca Life, fiindcă vei primi răspuns tuturor întrebărilor tale – CLICK

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat