0 0
Read Time:2 Minute, 58 Second

Știați că pasta de dinți este a doua cea mai frecventă sursă de fluor, după apa potabilă? Aceasta este o veste bună, deoarece fluorul poate preveni cariile și poate inversa stadiile timpurii ale bolii. Dar există atât de multe tipuri de pastă de dinți disponibile încât este ușor să te confunzi. Aveți nevoie de o pastă cu gel, standard sau fără zahăr? Fără fluor? Fără alcool? Sau aveți nevoie de cu totul altceva?

Chiar și ca adulți, învățăm mereu mai multe despre ce este bun pentru noi și ce ar putea să nu fie sănătos. Același lucru este valabil și pentru copiii noștri atunci când vine vorba de rutina lor de îngrijire orală. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre alegerea celei mai bune paste de dinți pentru copilul dumneavoastră – și de ce ar trebui să evite unele tipuri.

Citiți eticheta și înțelegeți ce înseamnă

Poate părea o prostie, dar ar trebui să citești întotdeauna eticheta oricărei paste de dinți înainte de a o cumpăra pentru copilul tău. Așa îți poți da seama care este cea mai bună pastă de dinți pentru copii. Eticheta vă va spune ce ingrediente conține pasta de dinți și ce cantitate conține. Eticheta vă va spune, de asemenea, dacă pasta de dinți a fost aprobată de Asociația Dentară. Sigiliul este o indicație excelentă a unei paste de dinți de bună calitate. După ce ați verificat eticheta, trebuie să vă asigurați că pasta de dinți este potrivită pentru vârsta și stadiul de sănătate orală al copilului dumneavoastră. Copiii mai mici de 3 ani nu trebuie să se spele pe dinți. Ar trebui să începeți să îi spălați pe dinți atunci când le apar primii dințișori. De asemenea, trebuie să vă amintiți că dinții copiilor sunt diferiți de cei ai adulților. Asigurați-vă că alegeți o pastă de dinți care este făcută pentru dinții copiilor. În caz contrar, s-ar putea să nu fie eficientă în curățarea dinților lor.

Nu vă lăsați păcăliți de marketingul exagerat!

Atunci când vine vorba de cumpărarea de produse pentru copii, părinții sunt adesea reticenți în a folosi anumite produse. Acest lucru se datorează adesea faptului că unele produse pot avea ingrediente dăunătoare care nu sunt potrivite pentru copii. Alteori, unele produse pot funcționa bine, dar pur și simplu nu au ingredientele potrivite pentru a fi eficiente. Acest lucru poate fi valabil pentru anumite tipuri de pastă de dinți. Există multe mărci de pastă de dinți pentru copii pe piață. Deși pot arăta diferit și pot avea arome diferite, ele conțin adesea ingrediente similare. Pentru a afla dacă o anumită pastă de dinți este potrivită pentru copilul dumneavoastră, verificați întotdeauna eticheta. Asigurați-vă că pasta de dinți are ingredientele care sunt cele mai eficiente în combaterea cariilor. Asigurați-vă că pasta de dinți conține suficiente din aceste ingrediente pentru a fi eficientă.

Nu folosiți pastă de dinți obișnuită

Pasta de dinți obișnuită, precum cea pe care o folosiți pe dinți, nu este potrivită pentru copii. Deși vă poate curăța foarte bine dinții, va fi, de asemenea, prea abrazivă pentru gingiile copiilor. Pasta de dinți obișnuită este, de asemenea, foarte greu de scuipat de către copii. Acest lucru îi poate face să le fie dificil să termine periajul. În schimb, ar trebui să folosiți o pastă de dinți specială pentru copii. O pastă de dinți specială este mai blândă și mai ușor de folosit decât pasta de dinți obișnuită. Necesită mai puțin efort pentru a fi distribuită, curățată și scuipată. Acest lucru va face mai ușor pentru copilul dumneavoastră să se spele pe dinți.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat