0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Bianca Crenganiș revine în atenția publicului cu noul single Banii sau iubirea, o piesă care transmite un mesaj puternic, făcând referire la iubirea sinceră, ce nu poate fi cumpărată cu bani. Artista s-a făcut remarcată publicului larg datorită vocii sale, dar și prin aparițiile din mediul online, TV și participarea la numeroase evenimente unde a încântat publicul cu show-uri live spectaculoase.

Tânăra cântăreață a cucerit publicul român cu vocea și imaginea sa, dar nu s-a oprit aici: este cunoscută și peste hotare. La începutul acestui an, artista a susținut un turneu de o lună în SUA, unde a încântat publicul de români stabiliți acolo. Absolventă a Liceului de muzică George Apostu din Bacău, Bianca Crenganiș a câștigat numeroase premii și trofee la diferite competiții de profil, precum Premiul I la Primăvara Artelor (2013) sau Premiul II la Concursul Internațional Emanuel Elenescu ‑ secțiunea folclor (2013).

,,Banii sau iubirea este una dintre piesele care mi-a plăcut din prima clipă. Am mers la studio, am ascultat linia si versurile și am terminat piesa chiar în ziua respectivă. A fost totul foarte spontan, eram nerăbdătoare să o ascult în forma finală, să aud cum sună vocea mea pe o astfel de melodie. Este o piesă diferită de proiectele mele de până acum și a fost o provocare pentru mine, fiind un gen muzical nou pentru mine, o combinație între muzica pop și stilul balcanic. Textul are un mesaj interesant sau mai bine zis unul relevant pentru public. Eu cred în piesa asta și mai cred că o să fie pe placul ascultătorilor.”, a declarat artista.

Noul single este compus și produs de către băieții de la Trupa Zero. Artista este deja la a doua colaborare cu ei, primul single realizat împreună fiind Iubire, ai venit, piesă care s-a bucurat de aprecierea publicului și de reacții pozitive pe canalul de YouTube al artistei.

Vezi noul videoclip aici:

[embedded content]

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat