0 0
Read Time:3 Minute, 15 Second

Denim și carouri, imprimeuri casual elegante și îndrăznețe – acest set de cămăși pentru bărbați este printre tendințele din 2022. 

Dezvăluim secretele unei garderobe bărbătești interesante, arătăm exemple de imagini pentru bărbați stilați și demonstrăm cămăși bărbătești la modă cu mâneci lungi și scurte.

Cele mai noi modele de cămăși din lumea modei masculine sunt ceva deosebit. Bărbații se adaptează la tendințele actuale și își subliniază individualitatea. Noutățile la modă vor atrage un număr mare de bărbați, oricât de nepasionați sunt de modă.

Cămăși – Tendințele modei pentru 2022

În tendințele modei din următorul an, se remarcă următoarele stiluri de cămăși:

  • Simple și practice. Accentul este pus pe acest factor. Un dulap simplu poate fi stilat și în același timp, tot ce trebuie să faci este să alegi combinațiile complete, iar imaginea este gata. 
  • Cămășile pentru bărbați cu tăietură strictă se retrag treptat în umbră, deoarece a fost lansată cămașa casual. Versatilitatea neutră este tendința anului 2022. Cămășile  nu și-au pierdut atenția, deoarece designerii de modă au reînviat vechile cămăși clasice și s-au concentrat pe umărul puternic, confortabil.
  • Cea mai populară este potrivirea lejeră a cămășilor ușor șifonate, îmbrăcate lejer în blugi rupți. Acesta este stilul masculin actual.
  • Diferite imprimeuri florale și animalism îndrăzneț, carouri confortabile și boho curios în performanța masculină, așa vor arăta cămășile la modă pentru bărbați. 

Cămăși clasice

Cămășile clasice sumbre sunt de domeniul trecutului. Pe podiumurile de modă sunt cămășile pentru bărbați la modă în culori calde, mâneci lungi și stil clasic, care în 2022 vor combina atât comoditatea, cât și frumusețea. 

Muștar, maro, vin bogat, stacojiu și albastru pot fi adăugate în siguranță în garderobă. Kaki și măsliniu arată întotdeauna elegant, mai ales iarna și primăvara.

Cămăși albe

Totuși, nu uita că o cămașă albă clasică ar trebui să fie în garderoba fiecărui domn care se respectă. La serviciu, o cămașă albă și o jachetă stilată, seara – o jachetă din catifea și aceeași cămașă. Ar trebui să acorzi o atenție deosebită următoarelor caracteristici:

  • Cămăși albe clasice, laconice, fără detalii inutile;
  • Sunt preferate țesăturile naturale (in, bumbac);
  • Croiala tradiţională și gulere fără detalii și accente;
  • Nasturi și elemente de fixare invizibile.

Cămăși slim fit

Tradiționalele cămăși albe clasice sunt perfecte pentru absolut orice situație în care un cod vestimentar minimalist este binevenit.

Printre cămășile clasice poți găsi modele slim fit, care includ și cămăși extra slim fit. Acest model este ideal pentru bărbații subțiri, deoarece are goluri destul de mici în lățime. 

Prin urmare, cămașa se va potrivi bine siluetei, fără a crea spațiu suplimentar în talie și piept. Acordând preferință cămășilor cu această croială, ar trebui să fii inteligent la măsurători.

Acest model are o formă semi-adiacentă și repetă contururile corpului proprietarului său. Prin urmare, acest tip de cămașă este relevant în 2022 pentru tinerii cu un fizic slab și atletic.

Cămașa se micșorează în lățime, începând de la piept până la burtă, crește ușor în lățime până la șolduri. 

Prin urmare, această formă a cămășii albe este ideală pentru bărbații cu o siluetă musculoasă. Cămășile slim fit sunt perfecte pentru birou, o ocazie festivă sau specială sau o întâlnire cu o fată.

În 2022, simplitatea elegantă și minimalismul sunt din nou în apogeul modei. Din produse noi – cămăși cu croială neobișnuită: fără guler și manșete, fără un rând de nasturi, cu elemente de fixare în zona gulerului și altele.

Dar, în ciuda noutăților croielii, majoritatea modelelor de cămăși albe la modă sunt concepute într-un stil clasic impecabil.

Siluetă mulat, mânecă lungă, guler răsturnat sunt cele mai bune cămăși pentru un stil de birou de afaceri. Cel mai simplu mod de a le asorta este o cravată la modă și arată cel mai bine cu un costum din două piese, și nu doar cu pantaloni de costum, ci chiar și cu blugi.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat