0 0
Read Time:3 Minute, 25 Second

Un bărbat modern vrea să arate elegant și original în orice circumstanțe. La fel ca și femeile, reprezentanții sexului masculin urmăresc și ei tendințele modei.

Elementul principal al garderobei bărbaților sunt cămășile, indiferent de modul în care o poartă, în fiecare zi sau la ocazii speciale.

Acum, poți cumpăra cămăși slim fit într-o varietate de culori. Prin urmare, fiecare bărbat poate alege cămăși slim fit care îi vor sublinia corpul și individualitatea.

Colecția actualizată de cămăși slim fit elegante și casual pentru bărbați este deja pregătiră pe platforma mkp.ro. Acestea sunt modele ieftine și relevante în acest sezon, care se potrivesc perfect oricărui stil de zi cu zi, de afaceri și chiar festive.

Achiziționarea unei cămăși slim fit pentru bărbați este o achiziție favorabilă, doar pentru că aceste articole vestimentare pot fi purtate în orice stil. 

Cămășile se potrivesc perfect pe corpul bărbatului, sunt versatile, iar dacă sunt combinate cu pricepere cu alte detalii de garderobă, pot fi purtate de asemenea, la întâlnirile de afaceri.

Cămăși slim fit – Caracteristici

O cămașă slim fit este un model croit după un model special. De la clasicele tradiționale și familiare, caracterizate printr-o croială dreaptă, produsele montate diferă prin faptul că subliniază cu succes talia, potrivindu-se bine pe silueta masculină. 

Astfel de articole vestimentare arată foarte masculine și sexy, dar în același timp sunt foarte bine combinate cu un costum de afaceri și o jachetă strictă.

Cămăși slim fit – Culori

Casele de modă celebre, în acest sezon încearcă să evite nuanțele acide luminoase și culorile excesiv de colorate. 

Paleta este ocupată de nuanțe calme, deschise de albastru și verde, precum și de maro bogat și închis. Culorile pastelate sunt de asemenea relevante, dar ocupă locul al doilea.

De asemenea, la modă sunt carourile contrastante și dungile, chiar dacă sunt văzute mai rar în noul sezon. 

Ornamentul în carouri nu mai iese atât de mult în evidență pe fondul general, iar dungile devin mult mai subțiri. 

Punctele și liniile de pe țesătură uneori nici măcar nu ies în evidență într-o culoare separată, ci pur și simplu se transformă într-o textură pe țesătură.

Cămăși de in

Cel mai comun și important articol din garderoba unui bărbat, este cămașa de in pentru vară. Acest tip de îmbrăcăminte este considerat universal, deoarece este potrivit pentru diverse ieșiri.

O poți îmbrăca la plajă, la ieșirile de seară, pe timp de zi și chiar la birou. Cu ajutorul cămășilor de in, aspectului unui bărbat capătă cu ușurință un aspect șic și stilat, dar trebuie să alegi corect pantalonii și încălțămintea.

În general, cămășile de in sunt considerate de calitate și chiar elegante. Astfel de produse vestimentare sunt prezentate pe platforma mkp.ro într-un sortiment imens, așa că poți găsi atât modele cu mâneci scurte, cât și cu mâneci lungi.

 În plus, produsele diferă ca stil, culoare și preț. Principala caracteristică a unor astfel de cămăși, este țesătura de in.Modelele cu mâneci scurte nu se pot încadra în codul vestimentar de afaceri.

Cămăși de in- Cum să le combini?

Așadar, cămășile de in cu mâneci lungi simple, arată perfect cu pantaloni lungi de in, cu blugi skinny, cu pantaloni din materiale ușoare, precum și cu jachete de vară și costume pentru birou. 

Cu ajutorul cămășilor de in în diferite culori,  poți crea diverse ținute interesante. În același timp, țesătura de in oferă un mare avantaj, și anume, permite corpului să respire liber.

Cămășile de in de vară pentru bărbați diferă unele de altele prin croială. Inul pentru cămăși este acum la modă pentru sezonul estival. 

De asemenea, cămășile pot apărea și în combinații de mai multe materiale, iar fiecare țesătură este caracterizată de propriile sale caracteristici. Inul este unul dintre cele mai populare țesături naturale. 

Are higroscopicitate, protecţie termică (hainele nu se încălzesc), rezistență mare și hipoalergenicitate. În ceea ce privește deficiențele, oricare dintre modelele de cămăși de in includ faptul că produsele se încrețesc rapid după spălare, dar în același timp, se lasă rapid fără a fi călcate.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat