0 0
Read Time:3 Minute, 33 Second

Centrul Medical Dr. Gh. Iliev din Iași oferă pacienților săi îngrijire și servicii de calitate, cu un accent deosebit pe obstetrică și ginecologie. Cu o echipă de profesioniști experimentați, centrul oferă o gamă de servicii pentru femei de toate vârstele. De la îngrijirea prenatală, la naștere și până la îngrijirea la menopauză, centrul se străduiește să ofere cea mai bună îngrijire posibilă. Centrul se angajează să le ofere pacienților săi cele mai înalte standarde de îngrijire medicală, asigurându-le în același timp confortul și siguranța de care au nevoie. Cu o abordare personalizată și o atmosferă primitoare, Centrul Medical Dr. Gh. Iliev din Iași este locul perfect pentru ca femeile să primească îngrijire și sprijin de calitate.

Despre Centrul Medical Dr. Gh. Iliev

Centrul Medical Dr. Gh. Iliev este o importantă unitate medicală din Iași, România. Centrul oferă o gamă largă de servicii și asigură îngrijire dintr-o paletă largă de specialități. Este locul de referință pentru asistență medicală de înaltă calitate în regiune. Este o unitate modernă de îngrijire a sănătății, cu echipamente de ultimă generație. Centrul este situat convenabil în inima Iașului, aproape de principalele rute de transport public.

Prezentare generală a serviciilor de obstetrică și ginecologie

Serviciile de obstetrică și ginecologie de la Centrul Medical Dr. Gh. Iliev includ îngrijire prenatală și îngrijire postnatală, precum și îngrijire la menopauză. Îngrijirea prenatală este o etapă importantă de pregătire pentru naștere. Aceasta permite viitoarelor mame să înțeleagă cum funcționează corpul lor și să descopere orice potențiale complicații sau afecțiuni care pot apărea în timpul sarcinii.

Membrii personalului de la Centrul Medical Dr. Gh. Iliev vor monitoriza îndeaproape progresul sarcinii femeii și vor oferi sprijinul și asistența necesară. Îngrijirea postnatală este perioada de după naștere, când personalul medical monitorizează îndeaproape starea mamei și a copilului. Este, de asemenea, perioada în care proaspetele mame primesc sfaturi și sprijin în ceea ce privește alăptarea, îngrijirea copilului, precum și sănătatea și bunăstarea generală.

Îngrijirea prenatală este un pas important în călătoria către statutul de părinte. În această perioadă, viitoarele mame vizitează medicul în mod regulat și au parte de teste și examinări. Perioada prenatală durează aproximativ 39-40 săptămâni. În această perioadă, femeile însărcinate vizitează medicul pentru controale regulate. În timpul acestor controale, medicii monitorizează îndeaproape sănătatea și dezvoltarea mamei și a fătului. De asemenea, aceștia oferă sfaturi și sprijin în ceea ce privește pregătirea pentru naștere și pentru viața de părinte. Controalele prenatale regulate pot ajuta la identificarea potențialelor complicații sau probleme de sănătate înainte ca acestea să devină grave. În plus, acestea oferă viitoarelor mame șansa de a pune orice întrebări pe care le-ar putea avea despre sarcină și naștere. Îngrijirea prenatală le oferă viitoarelor mame posibilitatea de a primi sfaturi și sprijin din partea personalului medical și de a se familiariza cu procesul nașterii. Acest lucru face ca nașterea să fie mai ușoară și mai puțin stresantă.

Servicii de ecografie

O serie de afecțiuni sau complicații medicale pot fi diagnosticate prin ecografie. Această tehnică de imagistică utilizează unde sonore pentru a produce o imagine vizuală. Este un test de diagnosticare precis, care poate oferi o mulțime de informații relevante. Este deosebit de util pentru femeile însărcinate, deoarece poate prezenta informații despre dezvoltarea fătului și poate oferi semne timpurii de complicații ale sarcinii și factori de risc pentru mamă și viitorul copil. Medicii de la Centrul Medical Dr. Gh. Iliev folosesc ecografia pentru a monitoriza starea de sănătate a viitoarelor mame și a copiilor lor nenăscuți. De asemenea, este folosită pentru a identifica complicațiile și problemele potențiale. Unele dintre afecțiunile medicale sau complicațiile care pot fi diagnosticate prin ecografie sunt sarcina ectopică, malformațiile fetale, întârzierea creșterii intrauterine fetală, anemia fetală, anomaliile de volum al licidului amniotic, patologiile placentare. La femeia negravidă, ecografia mamară identifică cancerul mamar în stadiu precoce, oferind posibilitatea unui tratament cu rezultate bune.

Tehnologie și echipamente de ultimă generație

Centrul Medical Dr. Gh. Iliev dispune de echipamente de ultimă generație pentru teste de diagnosticare și tehnici imagistice. De asemenea, dispune de săli de consult spațioase și moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii. În plus, centrul dispune de o gamă largă de specialiști care lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune îngrijiri. Împreună, aceștia oferă servicii și îngrijire de înaltă calitate tuturor pacienților.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat