0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Detalii generale despre roll-up

Sistemele de afisare si promovare publicitara roll-up sunt o necesitate atunci cand pregatiti activitati de publicitate, marketing sau evenimente promotionale pentru afacerea dvs.

roll-up banner

Daca este vorba despre lansarea unui nou produs, acesta va va ajuta sa va evidentiati si sa atrageti atentia publicului tinta si a unui public mai divers (adica potentiali clienti).

Pentru a obtine cel mai mare impact posibil pentru strategia ta, fa-te vizibil la evenimente, targuri, expozitii sau showroom-uri cu un banner roll-up. Acordati atentie detaliilor precum informatiile despre campanie, designul, dimensiunea produsului si pozitionarea strategica a acestuia.

Din ce este confectionat?

De obicei, un sistem roll-up este realizat din aluminiu si este un mecanism retractabil care are functia de a sustine un banner, care la randul sau este un material grafic folosit in scop publicitar.

Modul in care este construit este simplu, asa ca, dupa cum sugereaza si numele, bannerul este scos in mecanismul mentionat mai sus si apoi asezat in pozitie verticala, sustinut de tije de aluminiu.

Rezultatul este o verticala roll-up care poate fi plasata si expusa oriunde si pe orice suprafata fara accesorii suplimentare. Dupa cum am mentionat mai devreme, aceasta optiune de rol-up de la Marele Print este din ce in ce mai folosita de o gama larga de antreprenori, in special datorita caracteristicilor pe care le ofera.

Alte aspecte importante de stiut!

  • Trebuie sa utilizati paleta de culori CMYK pentru design. Cu toate acestea, chiar daca fisierul este realizat in RGB, Marele Print are o tehnica moderna pentru a-l converti in CMYK. Functioneaza foarte bine, dar pentru mai mult control asupra culorilor va recomandam sa trimiteti fisierul direct la cerere.
  • Fisierele PDF sunt cele mai bune, asa ca aceasta este optiunea pe care o dorim.
  • In mod ideal, toate imaginile color bitmap ar fi trebuit convertite in CMYK cu o rezolutie de cel putin 100 dpi. Cu toate acestea, pentru rezultate mai bune, cea mai buna rezolutie este de 300 dpi cu un raport de 1:1

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat