0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

Contribuind la reducerea stresului, masajul vă ajută să vă simțiți mai bine și să arătați mai bine. Atunci când vă simțiți stresat sau încordat, s-ar putea să vă confruntați cu dureri la nivelul gâtului, umerilor, spatelui și chiar al picioarelor. În acest articol aruncăm o privire asupra modului în care o ședință de masaj poate ajuta la ameliorarea acestor simptome.

Terapia prin masaj este o artă străveche de vindecare care a fost folosită de mii de ani pentru a promova relaxarea și bunăstarea generală. Aceasta vă poate ajuta să gestionați durerile asociate cu stresul prin reducerea tensiunii musculare, îmbunătățirea circulației și reducerea durerii.

Beneficiile masajului sunt numeroase, inclusiv îmbunătățirea flexibilității, reducerea nivelului de stres și chiar o creștere a nivelului de energie. Masajul este, de asemenea, cunoscut pentru îmbunătățirea fluxului sanguin, care îmbunătățește livrarea de oxigen în tot corpul, inclusiv în mușchi, ceea ce îi ajută să funcționeze mai eficient.

Terapia prin masaj poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea calității somnului prin reducerea nivelului de stres care duce adesea la insomnie sau la o calitate slabă a somnului din cauza anxietății. S-a demonstrat, de asemenea, că terapia prin masaj îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar prin creșterea producției de celule T, ceea ce ajută la protecția împotriva infecțiilor.

Există multe motive pentru care ați putea opta pentru un masaj profesionist la un salon de înfrumusețare. Personalul este instruit în arta masajului și știu ce tipuri de tehnici funcționează cel mai bine pentru diferite tipuri de corp și afecțiuni. Acest lucru înseamnă că ei pot adapta tratamentul pentru a vă satisface nevoile dumneavoastră ca individ. Verifică prețuri salon și obține o programare cât de curând!

Știați că masajul poate fi și o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți pielea?

Atunci când primești un masaj, terapeutul își va folosi mâinile pentru a aplica presiune pe diferite părți ale corpului tău, pentru a elibera tensiunea musculară și pentru a elibera endorfine. Aceste endorfine sunt cele care te fac să te simți relaxat și fericit după o ședință, dar pot ajuta și la reducerea inflamației și la îmbunătățirea circulației. Atunci când aveți o circulație mai bună, pielea dvs. va putea primi mai ușor substanțele nutritive din fluxul sanguin: acest lucru duce la o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare!

Atenuează umflarea articulațiilor și a membrelor

Multe persoane suferă de disconfort și umflături crescute vara din cauza căldurii, umidității și acumulării de lichide în organism. Când vă răsfățați cu un masaj, circulația crește în tot corpul, ceea ce provoacă reducerea umflăturilor la nivelul articulațiilor și membrelor. Un masaj va ajuta, de asemenea, la stimularea sistemului limfatic în acțiune, ceea ce ajută la împingerea fluidelor prin corp și ajută la eliberarea toxinelor în exces.

O altă problemă comună în lunile de vară este durerea în partea inferioară a spatelui și a umerilor și umflarea genunchilor și gleznelor din cauza muncii excesive în curte. Tragerea buruienilor, tunsul și greblatul au toate efectele asupra corpului. Sesiunile de terapie prin masaj pot ajuta la reducerea inflamației și la ameliorarea durerii din toată această activitate.

E timpul pentru auto-îngrijire

Nu există într-adevăr un moment rău pentru a programa un masaj și nici nu ai nevoie de o scuză. Te vei bucura de o ambianță deosebită, cu uleiuri aromatizate și muzică în surdină ca să ai parte de o ședință de relaxare totală.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat