0 0
Read Time:3 Minute, 49 Second

Ce rol are un website pentru o afacere, indiferent de nivelul acesteia? Unul foarte important din moment ce aproape totul se desfășoară și în mediul online. 

Daca are succes afacerea, de ce ar trebui sa am un website? Pentru ca poti avea succes si mai mare si pentru ca este posibil ca acest succes sa fie umbrit la un moment dat de succesul altor afaceri care au un website, daca tu nu-l vei avea.

Un site web este spatiul pe care-l detii in mediul online si pe care-l poti controla dupa bunul plac. Daca pe retelele de socializare poti posta doar un anumit tip de continut, iar aceste postari ajung doar la un numar de persoane care este influentat in mod direct de algoritmii impusi de platforma, in cazul unui site te poti bucura de mult mai multa libertate.

Ce este un site web?

Un site web este o colectie interesanta de pagini gazduite pe internet care conecteaza oamenii intre ei, oferind informatii despre o gama larga de subiecte, care vinde produse, servicii etc.

Pe scurt, un site web este imaginea afacerii tale in spatiul virtual. Un site bine conceput va ajuta sa atragi clienti noi si sa ii mentii pe cei existenti. Te ajuta sa urmaresti datele despre clienti. Ce fac pe site, ce cumpara, de ce nu cumpara, cat timp petrec. Toate aceste informatii te vor ajuta sa-ti imbunatatesti pagina.

Pe site-ul companiei pe care o administrezi vei putea publica informatii despre produsele sau serviciile pe care le comercializezi, cat si informatii importante din domeniu. Cei interesati de acest segment pe piata vor accesa site-ul si vor fi indrumati spre achizitionarea produselor. Se va intampla acest lucru doar daca respectivul continut va fi scris de un profesionist.

Beneficiile pe care un website le are pentru o afacere sunt din ce in ce mai mari de la an la an

Hai sa vedem care sunt cele mai importante beneficii ale unui website.

  1. Aspectul profesionist al afacerii. A avea cont pe platformele social media nu este suficient, si nici atat de credibil pe cum este un website. Website-ul poate avea un landing page in care poti dovedi ce te califica pentru produsul sau serviciile pe care le oferi. Cu alte cuvinte, poti arata lumii certificate, diplome, premii, feedback de la clienti, portofoliu.

Unui website ii poti asocia o adresa electronica de email personalizata, ceea ce va conferi si mai multa seriozitate si profesionalism afacerii. 

  1. Orice afacere are suisuri si coborasuri. Dar pentru a mentine un nivel ridicat sau chiar de a creste afacerea si pentru atragerea de noi clienti, un website promovat cu ajutorul instrumentelor de marketing SEO este esential. Daca strategia de promovare este gandita bine, ai sanse mari sa apari in primele pagini Google pentru anumite cuvinte cheie. Creeaza un website, imbunatateste-i continutul si ofera backlinks catre website. 
  2. O prezentare clara, detaliata a produselor si serviciilor tale. Ai sansa sa oferi cat mai multe informatii, fotografii, clipuri video, pareri, caracteristici si, neaparat, beneficii ale produselor tale. Feedbackul primit de la clienti te va ajuta sa atragi noi clienti, in special daca suna foarte bine. 
  3. Un website incurajeaza clientii sa te contacteze, pentru ca o pagina web va contine toate informatiile de contact.
  4. Mai mult de 80% dintre oameni cauta online inainte de a cumpara. Asadar prezenta ta in online este cruciala. Ai posibilitatea sa impartasesti lumii ce faci, ce produse vinzi, ce servicii oferi, cum te diferentiezi de altii.
  5. Poti crea chiar tu propriul website cu ajutorul instrumentelor prietenoase, precum WordPress, cel mai popular mod de a crea website-uri.

Toate aceste beneficii, dar si multe altele le poti avea cu ajutorul unui website. 

Deci, este sau nu nevoie de un website pentru afacerea ta? Da. Mediul online a devenit vital, si creste cu fiecare an, astfel incat un website optimizat este un must-have al afacerii tale. Clientii sunt online, competitorii tai sunt online. Toata lumea este online. 

Pentru a ramane competitiv in era digitala, este foarte important sa ai propriul website. 

Asadar, daca iti doresti sa duci afacerea la un alt nivel, ia in calcul un site web. Te va promova printre clientii care fac parte din grupul tau tinta, te va conecta cu alte afaceri, te va ajuta sa cunosti comportamentul clientului pe site si te va ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele. Dar acorda o deosebita atentie si modului in care il creezi. Trebuie sa fie accesibil de pe orice dispozitiv si sa aiba un design si o interfata prietenoase. 

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat