0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

În cazul în care te-ai decis să îți deschizi propria afacere, este momentul să începi să faci o listă cu toți pașii pe care îi vei avea de urmat. Totul de la concept și până la punerea în aplicare a tuturor elementelor birocratice va trebui să fie realizat de către tine sau, după caz, de o echipă specializată care va realiza toate aceste demersuri pentru tine. Pentru că, oricât de mult timp ai avea la dispoziție, de cele mai multe ori mersul la instituțiile statului și construirea dosarelor necesare pot să îți afecteze starea de bine. Tocmai de aceea, ne-am gândit să venim în ajutorul tău și să îți spunem de ce anume să ții cont atunci când vrei să îți deschizi o afacere!

  1. Partea juridică

Nu este un secret faptul că partea birocratică este o adevărată provocare pentru cei care își deschid pentru prima oară o afacere. În aceste situații, poți fie să investești timpul pe care îl ai la dispoziție să demarezi toată procedura de unul singur, fie să lași totul pe mâinile specialiștilor. Fie că optezi pentru un PFA, SRL, SRL-D sau orice altă formă de încadrare juridică, este important să știi de ce documente ai nevoie și până când trebuie să le depui. În caz contrar, te poți confrunta cu diverse probleme de natură juridică pe care, în realitate, le-ai putea ocoli mult mai repede și ușor.

  1. Firme de specialitate

În cazul în care te-ai saturat să te deplasezi de la o instituție a statului la alta, avem soluția pentru tine. Poți oricând să iei legătura cu o firmă de specialitate, cum este Sbera Econsulting, care oferă servicii de traduceri autorizate, înființare SRL, SRL-D, PFA, apostile Haga și multe altele. Întreaga echipă din spate este expertă în diverse domenii, ceea ce te va ajuta să ai parte de servicii de calitate în timp util.

  1. Decide ce tip de încadrare juridică ai nevoie

Tot din categoria elementelor de care este important să ții cont face parte și încadrarea juridică. Fiecare firmă se pliază pe un anumit model, iar cel mai ușor mod de a cunoaște care este cel pretabil pentru tine se rezumă la a lua legătura cu o echipă specializată. Astfel, vei putea avea parte de toate informațiile dorite în cel mai scurt timp.

Bucură-te de posibilitatea de a avea afacerea ta, știind care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi! 

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat