0 0
Read Time:3 Minute, 2 Second

Asociațiile de proprietari au fost întotdeauna în centrul activității noastre și împreună vom încerca să găsim soluții la toate problemele dumneavoastră în ceea ce privește imobilul în care locuiți.

Gorand are experiența și expertiza necesare pentru a vă ajuta să mențineți o asociație de proprietari eficientă, care să țină pasul cu responsabilitățile sale și să cheltuiască banii cu înțelepciune.

Acționăm ca o singură voce pentru clienții noștri, oferindu-le o gamă de servicii care elimină stresul legat de gestionarea comunităților lor. Încă de la început, ne-am concentrat pe oferirea de soluții practice la problemele de zi cu zi, de la reparații și întreținere a locuințelor până la proiecte mai mari.

Ușor, rapid și de încredere ne ocupăm de administrarea finaciară și tehnică a imobilului dumneavoastră

Suntem o companie modernă de administrare a proprietăților din București și județele Ilfov. Oferta noastră include atât expertiza și seriozitatea experților pe care vi-i punem la dispoziție, dar și sisteme informatice de ultimă generație, concepute pentru a fi rapide, cât mai eficiente. Serviciile noastre fac parte dintr-un spectru larg de activități cum ar fi: administrarea financiară a imobilului, servicii contabile, de casierie, administrarea tehnică a imobilului și servicii de cenzorat. Contact:

S.C. Gorand Administrare S.R.L

Strada Sergent Major Gheorghe Iorga nr 8

0770.746.847

De ce să alegeți serviciile de administrare imobile Gorand?

Clienții care fac parte deja din portofoliul Gorand, apreciază în special pentru faptul că ne respectăm întotdeauna termenele și că acționăm rapid pentru remedierea oricăror probleme. O companie specializată în administrarea de blocuri trebuie să cunoască toate nevoile zilnice, săptămânale, lunare și chiar anuale ale asociațiilor de proprietari pe care le gestionează. Și pentru a reuși acest lucru, trebui să fie mai mereu la curent cu absolut toate reglementările legale după care funcționează o asociație. Când apar probleme ce țin de interesele comune ale locatarilor dintr-un bloc o firmă specializată în administrarea proprietăților are responsabilitatea de a propune soluții viabile, prin care să se remedieze rapid situațiile neplăcute și care să respecte în același timp legea în vigoare.

Folosirea serviciilor unei companii de administrare blocuri vă poate economisi timp. Aceasta se poate ocupa de toate detaliile care țin de partea financiară, contabilitate, precum și mici lucrări de mentenanță care ar putea apărea. Acest lucru vă oferă libertatea să vă concentrați asupra altor lucruri în timp ce vă lăsați problemele legate de locuință în mâna profesioniștilor.

Ce avantaje vă oferă folosirea platformei online Gorand

Prin utilizarea platformei noastre online de administrare imobile, proprietarii și asociația de proprietari își pot gestiona cu ușurință activitățile legate de plata întreținerii, facturile de utilități ale imobilului, raportările și multe altele.

Aplicația Gorand vă pune la dispoziție servicii remarcabile și personalizate care vă vor ajuta să vă urmăriți cu ușurință cheltuielile cu un simplu click.

  • Transparență privind valoarea facturilor primite de la furnizor prin încărcarea acestora în platformă
  • Istoricul facturilor și al consumului la utilități pe ultimele 6 luni
  • Trimiterea în format electronic (pe email) a unui raport cu valoarea întreținerii și componența ei, personalizată pentru fiecare apartament și nominală
  • Încărcarea cererilor privind modificarea numarului de persoane
  • Introducere index contoare apă caldă și apă rece
  • Notificari pentru achitarea întreținerii pentru evitarea restanțelor
  • Notificari pentru proprietari cu perioada cand trebuie introdus indexul
  • Informari privind activitatea blocului, adunări generale, propuneri etc
  • Reclamații, sugestii, propuneri

Suntem o companie inovatoare și de încredere care oferă servicii eficiente din punct de vedere al costurilor. Serviciile noastre se caracterizează prin eficiență și calitate, profitând de tehnologia modernă pentru a face colaborarea cu noi cât mai confortabilă.

Atunci când aveți nevoie de management financiar imobiliar, puteți apela cu încredere la Gorand administrare imobile. Oferim servicii profesionale la un preț rezonabil.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat