0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second

Se spune ca, datorita naturii umane, cu totii suntem pictori. Gandeste-te doar la faptul ca nu exista copii carora sa nu le placa sa picteze sau sa deseneze. Cu toate acestea, hobby-ul respectiv nu este preluat de majoritatea persoanelor odata ce s-au maturizat.

Explicatiile pentru renuntarea la pictura sunt multiple – fie este vorba de un profesor care te-a descurajat, fie ti s-a zis ca nu ai „talent la desen”, fie ti-ai dedicat timpul altor activitati. Indiferent de motivul pentru care ai ales sa nu mai pictezi, un lucru este cert. Pictura prezinta nenumarate beneficii pentru psihicul tau, indiferent de varsta pe care o ai.

Acum te poti intoarce la pasiunea pe care o aveai cand erai copil cu ajutorul unei inventii nemaipomenite. Este vorba de tabloul pe numere, o activitate pe care oricine o poate desfasura indiferent de varsta sau de „talentul” pe care il are. Astfel, in scurt timp, se poate ajunge la o pictura pe numere avansati.

Ce este si cand a aparut pictura pe numere?

Exista persoane care sustin ca a picta un tablou pe numere este mai simplu decat a explica ce este unul. Pentru a intelege cum functioneaza acesta, imagineaza-ti o imagine care a fost impartita pe culori, iar fiecarei nuante i s-a atribuit un anumit numar.

Acest sistem a fost brevetat in urma cu aproximativ 100 de ani de catre Dan Robbins, inspirat de tehnica lui Leonardo Da Vinci, prin care acesta sectiona panzele sale. Prima pictura pe numere, oferita de Palmer Show Card Paint Company, s-a vandut in peste 12 milioane de exemplare. In momentul de fata, poti achizitiona o pictura pe numere prin intermediul magazinului online Criando.ro.

Cum realizezi o pictura pe numere pentru avansati?

Adevarul este ca nu exista foarte mari diferente intre o pictura pe numere pentru incepatori si o pictura pe numere pentru avansati, insa cea dintai va solicita mai mult efort si atentie la detalii. Spre deosebire de un tablou pentru incepatori, cel pentru nivelul avansat va avea mai multe culori si zone mult mai inguste de colorat.

Cu toate acestea, poti realiza cu succes o pictura pe numere pentru avansati daca tii cont de anumite reguli. Desigur ca acestea nu sunt obligatorii, ci functioneaza mai mult ca niste recomandari menite sa te ajute sa ai parte de o experienta cat mai facila si placuta.

De exemplu, cand realizezi o pictura pe numere, se recomanda sa incepi cu zona de sus, coborand treptat spre baza panzei. Astfel, vei evita situatia in care te murdaresti de vopsea. Totodata, este indicat sa pictezi formele de aceeasi culoare pentru inceput si, de preferat, sa incepi cu nuantele deschise.

Nu in ultimul rand, trebuie amintite cateva avantaje asociate cu pictura pe numere. De exemplu, aceasta este o modalitate excelenta de a te relaxa si de a uita de griji, motiv pentru care este o activitate preferata de persoanele care trec prin stari anxioase ori care se confrunta cu situatii stresante. Devine, astfel, evident faptul ca, atunci cand alegi sa realizezi o pictura pe numere avansati, beneficiile de care te vei bucura se vor resimti mai intens si vor fi mai puternice!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat