0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

„Kingdom of Judas”, primul lungmetraj românesc filmat în limba engleză, regizat și produs de talentata Sabina Lisievici, a avut premiera pe 12 aprilie, în cinematografele din toată țara.

„Kingdom of Judas” reprezintă un punct de cotitură în peisajul cinematografic românesc, marcând nu doar o premieră lingvistică, dar și o abordare proaspătă și îndrăzneață în creația cinematografică autohtonă. Cu un ansamblu de actori de excepție, printre care se numără chiar Sabina Lisievici în rolul principal, alături de Oana Cârmaciu, George Damare, Oltin Hurezeanu și Bogdan Iacob, filmul promite să captiveze și să încânte publicul dincolo de granițele țării.

„Kingdom of Judas” a fost sărbătorit într-un eveniment de excepție la Afi Cotroceni în seara zilei de miercuri, 10 aprilie. Această premieră spectaculoasă a adunat sub același acoperiș atât artiști consacrați, cât și aspiranți, critici de film și influenceri de seamă, oferindu-le acestora o experiență cinematografică unică și memorabilă.

La eveniment, pe lângă distribuția remarcabilă, au fost prezente și o serie de personalități marcante din industria cinematografică, precum criticul de film Irina Margareta Nistor, precum și Adi Cristescu, Andrei Niculae, Nicoleta Nucă, Alexandra Ungureanu, Emilian, Elena Mogîldea, Silviu Biriș și mulți alții.

„Kingdom of Judas” promite să aducă o poveste fascinantă, îmbinând măiestria artistică cu o interpretare captivantă a unor personaje complexe, oferind astfel publicului o experiență cinematografică inedită și memorabilă.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat