0 0
Read Time:2 Minute, 54 Second

În societatea de astăzi, serviciile de cosmetică pentru câini și pisici au devenit indispensabile. Stăpânii încearcă să oferă animalelor îngrijirea de care au nevoie, iar în prezent, centrele veterinare nu mai oferă doar servicii veterinare ca atare. De fapt, este dificil să găsiți unul care nu are, de asemenea, servicii estetice.

De ce este important ca necuvântătoarele să beneficieze de servicii de cosmetică?

Printre responsabilitățile pe care un stăpân le are față de animalul său de companie, se numără grija față de sănătate, asigurarea hranei zilnice, dar și igiena. Există clinici veterinare, așa cum am menționat anterior, care oferă și servicii de cosmetică. Nu este vorba doar de îndeplinirea unei funcții estetice, ci și de îngrijirea igienei în cel mai optim mod posibil, pentru ca micii prieteni să-și îmbunătățească calitatea vieții. În estetica câinelui sau a pisicii, nu numai că se îmbunătățește aspectul fizic al acestora, ci și sănătatea. De exemplu, anumite rase de câini și pisici, care au blana mare, aceasta poate duce la probleme pentru animalele de companie, cum ar fi situațiile când blana acoperă ochii, astfel vederea le este distorsionată. 

  • Evitați posibilele anomalii ale câinelui

Coaforul canin nu este responsabil numai pentru pieptănarea și tăierea părului, ci și pentru inspectarea sănătății animalului. Atunci când un profesionist din domeniul veterinar efectuează spălarea patrupedului, acesta nu numai că se curăță de murdărie, dar personalul va face o inspecție amănunțită, care ne-ar putea avertiza cu privire la orice problemă de sănătate pe care animalul o poate avea și pe care nu am văzut-o.

  • Îmbunătățirea igienei pentru o sănătate optimă

Scopul frecventării serviciilor de cosmetică pentru animale este de a îmbunătăți igiena și aspectul animalului, prin sarcini de tăiere a unghiilor, curățarea canalului urechii, aplicarea de tratamente pentru a îmbunătăți blana și chiar extragerea posibililor paraziți externi. Profesioniștii aleg șamponul potrivit și tunsoarea corespunzătoare, efectuează tratamente pentru purici, pedichiură, tratamente pentru piele, hidratează și pot chiar efectua masaje de relaxare. Toate acestea sunt servicii necesare pentru sănătatea animalului de companie.

Perierea câinilor sau a pisicilor este importantă, deoarece prin acest procedeu se asigură eliminarea impurităților, pentru ca blana să se regenereze. Curățarea urechilor previne posibilele infecții, perierea danturii previne bolile și previne acumularea tartrului, baia reduce căderea părului, menținând pielea sănătoasă și strălucitoare, tăierea unghiilor asigură prevenirea infecțiilor și posibilele răni.

Și, deși stăpânii înșiși pot face îngrijirea animalului, profesioniștii o pot face în detaliu, sfătuind și folosind produsele potrivite în funcție de rasă, dimensiune, vârsta și activitatea animalului.

Joy Vet – veterinar Sector 3 cu servicii de calitate

Joy Vet este clinica veterinară din sectorul 3 al capitalei, care se mândrește cu oferirea celor mai înalte standarde de calitate, inclusiv la serviciile cosmetice. Personalul este cunoscut pentru experiența terapeutică unică, pe care o oferă animalelor de companie.  

  • Nevoile emoționale ale animalelor de companie în primul rând!

Este important să alegi o clinică care se diferențiază de restul prin faptul că angajații înțeleg cât de mult înseamnă animalele de companie pentru stăpânii lor și să se asigure, de asemenea, că prietenii necuvântători sunt tratați cu dragoste, respect și grijă.

  • Calitate fara compromis

Serviciile excepționale nu ar trebui să vină niciodată în detrimentul calității. Această convingere este cea care determină cele mai bune clinici care oferă servicii cosmetice, să ofere o gamă de servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive.

Alege un veterinar Sector 3 care are incluse și servicii de cosmetică, astfel încât animalul tău de companie să beneficieze de cele mai bune tratamente!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat