0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Din punct de vedere economic, gama de becuri Led de la Electric-Concept sunt o solutie potrivita pentru familiile care isi doresc sa plateasca mai putin pentru factura de energie electrica. Datorita tehnologiei din compozitia lor, acestea au o serie de avantaje pe care nu le vei gasi in cadrul altor corpuri de iluminat. In acest articol iti vom prezenta care sunt principalele caracteristici pentru o locuinta eco si prietenoasa cu mediul.

De ce sa alegi tehnologia unor becuri Led?

becuri led

Faptul ca durata unor becuri Led poate atinge pana la 20 000 de ore de functionare, putem spune ca reprezinta o solutie foarte eficienta pentru o locuinta in care sunt 4 membrii si in care consumul poate fi unul moderat. Faptul ca sunt eficiente si economice fac ca acestea sa fie tot mai alese de un numar tot mai mare de specialisti si consumatori. Daca stii care sunt dorintele tale si ce iti doresti pentru casa ta, echipa Electric-Concept este pregatita sa iti ofere cele mai bune solutii la cele mai avantajoase preturi.

Daca ti se intampla sa ti se arda corpurile de iluminat din casa, vei avea nevoie de niste becuri Led pentru a le inlocui in cel mai scurt timp. Faptul ca acestea vor reduce factura de energie electrica cu un consum mult mai redus decat in mod normal, iti va aduce pe langa beneficii si mai multi bani in portofel.

Care sunt principalele avantaje pe care le ofera aceste corpuri de iluminat?

Daca alegi sa faci o investitie pe termen lung ce implica costuri reduse in timp, produsele de la Electric-Concept reprezinta solutia potrivita pentru tine si familia ta. Vei remarca faptul ca in comparatie cu sistemele traditioanle, costurile sunt mai mici si durata de viata mult mai mare. In plus, nici nu va trebui sa cheltuiesti bani in plus cu inlocuirea acestora pentru ca nu se vor mai arde atat de des precum clasicele modele.

Din punct de vedere al intretinerii, corpurile de iluminat au o durata mai lunga de viata si reprezinta o varianta optima pentru un consum redus. In plus, culoarea se poate modifica in functie de dorintele si preferintele tale, culorile disponibile fiind aln natural, alb rece sau cald. Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contacte in mediul online sau direct prin telefon!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat