0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Afla mai multe despre sistemul cu tuburi led

Aceste tuburi LED reprezinta o solutie de iluminat fiabila, intensa, ieftina si eficienta pentru orice spatiu de lucru, birou sau camera.

tuburi led

Tuburile cu LED-uri au aceeasi dimensiune ca majoritatea tuburilor clasice (60cm, 120cm, 150cm) si pot inlocui tuburile clasice fara probleme si chiar aduce mai multa intensitate oricarei instalari bazate pe tuburi.

Eliminand droserul si starterul tuburilor LED cu putere la ambele capete, tuburile LED pot fi montate pe suporturi clasice de tuburi neon existente. Sunt sisteme versatile, ce pot fi montate in suporturile vechi ale tuburilor incandescente.

Avantajele tuburilor LED. Tu le stiai?

  • Spre deosebire de tuburile fluorescente, aceste tuburi cu LED nu contin mercur, ceea ce le face mai sigure pentru mediu.
  • Multe tuburi LED sunt reglabile, spre deosebire de tuburile fluorescente care nu au aceasta capacitate si sunt prea scumpe, ceea ce le face o investitie profitabila.
  • Sursele de lumina LED asigura fluxul directional al luminii acolo unde este necesar. Tuburile fluorescente, pe de alta parte, asigura un flux de lumina multidirectional, ceea ce inseamna ca lumina se pierde in zonele care nu sunt necesare.
  • Tuburile fluorescente tind sa se arda mai repede atunci cand sunt utilizate cu senzori sau alte dispozitive de control. Spre deosebire de acestea, tuburile LED functioneaza foarte bine cu dispozitivele de control, deoarece au capacitati de pornire si oprire instantanee.

Tuburi LED vs. Tuburi led vechi, fluorescente. Cine castiga?

Comparand acest dispozitiv cu versiunea sa mai veche, putem spune ca reprezinta in mod clar o imbunatatire din orice unghi. Tendinta umana de a minimiza poluarea, de a minimiza corpurile de iluminat si nevoia de a ilumina spatii mai mari au permis acestui nou corp de iluminat sa intre si sa creasca pe piata.

Intra in LED Concept pentru cel mai bun sistem de iluminat!

Nu mai cauta, viziteaza acum site-ul www.LED-concept.ro si bucura-te de cele mai mici preturi la sisteme de iluminat de pe piata! LED-Concept este lider pe piata de iluminat LED din Romania cu cele mai mici preturi in comparatie cu concurentii.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat