0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Esti in cautarea unor sisteme de iluminat eficient si care sa consume mai putina energie electrica? In prezent, multi clienti aleg sa foloseasca gama de tuburi Led datorita proprietatilor unice pe care le ofera si de care sunt foarte multumiti. In comparatie cu produsele ce au in componenta lor sisteme cu halogen sau sunt compact – fluorescente, aceste sisteme sunt mult mai convenabile din toate punctele de vedere. Alege si tu sa iti faci cumparaturile din cadrul magazinului Electric-Concept si bucura-te de toate reducerile pe care ti le ofera echipa special pentru tine.

Eficienta, siguranta si economie cu gama de tuburi Led de la Electric-Concept

tuburi led

Tehnologia din spatele acestor tuburi Led utilizeaza diodeme de iluminat prin intermediul carora consumatorii se pot bucura de mai multa lumina, eficienta mai mare, un interval mai mic de iluminat si economie la factura de energie electrica. Lumina pe care o ofera nu este obositoare pentru ochi, astfel ca o poti amplasa in ocare incapere din locuinta ta fara a iti pune problema ca iti poate afecta vederea.

In comparatie cu lampile traditionale, aceste tuburi Led ard mai repede si se sting mai rapid, ceea ce asigura o calitate mai mare si un nivel de economisire mai bun. In plus, acestea sunt o versiune mai buna a clasicelor lumini de neon, fiind cu mult mai bune decat acestea.

De ce sunt mai calitative din punct de vedere energetic?

Tehnologia utilizata in cadrul acestor dispozitive de iluminat dezvolta o dioda emitatoare de lumina prin intermediul carora acestea indica un sistem mai bun de iluminat si o lumina mai clara si calitativa. Din punct de vedere al fluxului lumions, acestea pot furniza pana la 100, iar puterea este de aproximativ 1 W. Nu este deloc suprinzator faptul ca se pot furniza mai multi lumeni luminosi si sa se consume doar cativa wati putere.

Desi in trecut erau cunoscute drept solutii de iluminat ieftine, in prezent, consumatorii au inceput sa cunoasca valoarea acestora si midul in care se pot folosi de avantajele pe care le ofera. Pe termen lung vei observa ca poti face o adevarata investitie. Faptul ca acestea economisesc cu pana la 50% energie electrica reprezinta doar unul dintre principalele avantaje.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat